22.3 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Aνεστάλη ο πλειστηριασμός της κατοικίας της πλημμυροπαθούς Λαρισαίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανεστάλη για τον Σεπτέμβριο, μετά τη δημοσιογραφική έκταση που πήρε, ο πλειστηριασμός της πλημμυροπαθούς από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στη Λάρισα.

«Αν μου έπαιρναν και το σπίτι, μαζί με όλα τα άλλα, θα έχανα και την αξιοπρέπειά μου» είχε δηλώσει στο enikos.gr η κα Ελένη Ελευθερίου, η κατοικία της οποίας θα έβγαινε στη διαδικασία πλειστηριασμού κανονικά την Πέμπτη 16 Μαΐου. Ωστόσο, το γεγονός προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής, που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες, οι οποίοι έλαβαν άμεσα δράση προκειμένου να βοηθήσουν, αν και απαγορεύεται η κατάσχεση βάσει νόμου.

«Πρόκειται για ισόγεια κατοικία από το 1949, η οποία “βυθίστηκε” κατά την διάρκεια των πλημμυρών, αφού από τα νερά καλύφθηκαν μέχρι και τα παντζούρια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ζήσει άνθρωπος εδώ μέσα, μιλάμε για μία τραγική κατάσταση. Μας “έπνιξαν” τα φρεάτια εμάς, εδώ στην Νέα Σμύρνη. Και αφού έχω να αντιμετωπίσω όλα αυτά, βγαίνει και σε πλειστηριασμό. Είμαι πάνω από 24 ώρες άυπνη. Είμαι 57 χρονών και δεν έχω κανέναν στην ζωή μου, αυτό προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα “κοράκια”» είχε εξηγήσει η κα Ελευθερίου στο enikos.gr, κάνοντας λόγο για έναν συνεχή ψυχολογικό πόλεμο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ