17.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έφυγαν» από τη εννέα Λαρισαίοι

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση του βιβλίου “Γρηγόριος Κωνσταντάς, Άνθιμος Γαζής:- Οι πρωτοπόροι της εκπαίδευσης στην Ελλάδα”

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣύ), οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ,...

«Απόβαση» ανθρωπιάς του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας, στα Κανάλια (+video)

Πέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας από το ξεκίνημα...

Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών ο Γεώργιος Ντριβαλάς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Δημήτριος Μαγγάς, συνταξιούχος αστυνομικός. Η κηδεία του τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών η Ευαγγελία Γκανάτσιου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Αγίας Σοφίας.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών η Παρασκευή Νικολαΐδη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών η Ευαγγελία Αναγνώστου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 κ ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στην Αγία Σοφία Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών η Άννα Αλαμανταριώτου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, στους Αγίους Αναργύρους του Δήμου Κιλελέρ.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο Βασίλειος Βασιλείου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 12.30 μ.μ. το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Ευτυχία Αλβανού. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας.

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών η Ευαγγελία Αναντολου. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ