20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιάννης Αναστασίου :Το istigmes όπως ο νόμος ορίζει και η οικογενειακή μας ηθική προστάζει, δεν θα αποδεχθεί διαφημίσεις εάν σταλούν

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαντώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα για την επαγγελματική σχέση του με τον ιστότοπο istigmes, ο θεματικός Αντιπερειφερειάρχης Γιάννης Αναστασίου αναφέρει:
Όπως όλοι γνωρίζουν ο ενημερωτικός ιστότοπος istigmes ανήκει ως ατομική επιχείρηση στον προγονό μου.

Όπως επίσης είναι γνωστό η εργασιακή μου σχέση με το istigmes είναι η δημοσιογραφική ευθύνη της λειτουργίας του.

Πλέον αυτή την επίπονη δημοσιογραφική ευθύνη του istigmes θα την έχει συνάδελφος δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών, καθώς αντικειμενικά δεν μπορεί να υπάρχει καθημερινή πολύωρη εργασιακή μου δημοσιογραφική εμπλοκή.

Να είναι επίσης ξεκάθαρο, πως, το istigmes όπως ο νόμος ορίζει και η οικογενειακή μας ηθική προστάζει, δεν θα αποδεχθεί διαφημίσεις εάν σταλούν -όπως συνέβαινε κατά διαστήματα προς όλα τα τοπικά ΜΜΕ- από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ή όποιον άλλον διαφημιζόμενο θα μπορούσε εμμέσως να συνδεθεί με την πολιτική μου ιδιότητα, του αντιπεριφερειάρχη.

Επίσης ως γνωστόν αποχώρησα οικειοθελώς από το Ράδιο ΒΕΡΑ, μολονότι όπως και με το istigmeς, δεν υπάρχει ασυμβίβαστο που να με υποχρεώνει να αποχωρήσω.

Ελπίζω τέλος να μου επιτρέψουν οι χυδαίοι μάντεις της μελλούμενης δημοσιογραφικής και πολιτικής μου συμπεριφοράς, να αρθρογραφώ όποτε μου ζητηθεί στο istigmes και όπου αλλού, ή να φιλοξενούμαι στο Ράδιο ΒΕΡΑ ως πολιτικό πρόσωπο. Άλλωστε είναι σαφές ότι στα δικά τους Μέσα μόνον άθλια φωτογραφικά μοντάζ μου επιφυλάσσουν…

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ