14 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλος: Αποκλεισμένη η περιοχή των Παλαιών – Πιθανά σε εκρηκτικό μηχανισμό οφείλεται η έκρηξη στο κέντρο διασκέδασης (εικόνες)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναστάτωση εξακολουθεί να επικρατεί στην περιοχή των Παλαιών του Βόλου μετά και τον έντονο θόρυβο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας λιγο πριν τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το posting.gr , οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για έκρηξη που προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό στο νυχτερινό κέντρο Premiera στη συνοικία των Παλαιών.

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης έσπασαν τα τζάμια των γύρω καταστημάτων ενώ έντρομοι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα σπίτια τους.

 

Το σημείο είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ εκεί παραμένουν και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο νυχτερινό κέντρο “Πρεμιέρα”  προκαλώντας σε αυτό μεγάλες ζημιές.

Η είσοδος του κέντρου καταστράφηκε, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε επιχείρηση ένδυσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και έσπασαν τα τζάμια στην επιχείρηση συντήρησης σκαφών που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα.

Το υλικό του εκρηκτικού μηχανισμού που προκάλεσε έναν εκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε σε όλο τον Βόλο δεν εντοπίστηκε ακόμα ενώ κλήθηκαν πυροτεχνουργοί από την Λάρισα.

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ