24.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έφυγαν» από τη ζωή επτά Λαρισαίοι

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών ο Γεώργιος Σαρακατσιάνος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών ο Ιωάννης Ψωμάς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών η Παρασκευή Τσιμπλούλη – Τσάβαλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Κωνσταντίνος Τσιαμαλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών η Στυλιανή Ανδρεοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών η Ζωή Κόκκοτα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών η Ευγενία Αστερίου. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο ) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ