24 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντεμπουτάρει… ξανά με την Αρμάνι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Νέιπιερ – Τρεις μεγάλες απουσίες για τους Ιταλούς

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καλώς ήρθατε στην Μπάρμπιλαντ» – Πώς η ΕΕ υποσπάπτει τον… εαυτό της;

Σύμφωνα με μια σημαντική έκθεση, τα πρότυπα ψηφοφορίας και...

Συναντήσεις Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και η όξυνση της...

Γιατί θα κλείσει το κέντρο της Αθηνας την Κυριακή – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Μετ΄εμποδίων θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου...

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με ένα σημαντικό παιχνίδι τη «διαβολοβδομάδα» του, αφού υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (02/01, 21:15, NovaSports Prime) για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Ευρωλίγκας.

Η ιταλική ομάδα θα έχει ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της, αφού αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στον σύλλογο πριν από λίγες εβδομάδες μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω του κανονισμού των εσωτερικών μεταγραφών της Euroleague.

Πλέον, παρόλα αυτά, η έναρξη του δευτέρου γύρου δίνει το δικαίωμα στην Αρμάνι να χρησιμοποιήσει κανονικά τον Νέιπιερ. Υπολογίζονται, επίσης, από τον Έτορε Μεσίνα, οι Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος που έδωσε κόντρα στην Μπρέσια ο ιταλικός σύλλογος.

Οι φιλοξενούμενοι στο ΣΕΦ δεν θα έχουν πλήρη σύνθεση, πάντως, αλλά αντίθετα θα παραταχθούν με τρεις κομβικές απουσίες. Αναλυτικά, η Αρμάνι θα παίξει χωρίς τους Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Σαβόν Σιλντς, καθώς ο πρώτος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, ο δεύτερος στον προσαγωγό και ο τρίτος θλάση στον μηρό. Ο Μίροτιτς και ο Σιλντς είχαν παίξει κανονικά στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, όταν οι Ιταλοί επικράτησαν 65-53, ενώ ο Γερμανός γκαρντ ήταν απών και τότε.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ