18.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλος: Σε πορεία διαμαρτυρίας και οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηχανοκίνητη πορεία με τα τουριστικά τους λεωφορεία στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και λεωφορείων, διαμαρτυρόμενοι για τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου με σκοπό να διμαρτυρηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων ζητούν από την κυβέρνηση τη μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας, που πληρώνουν με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς.

Στα αιτήματά της η Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ζητά τη «μόνιμη μείωση των τελών κυκλοφορίας και την εξίσωση αυτών με τα ΚΤΕΛ. Αυτή την στιγμή τα τουριστικά λεωφορεία πληρώνουν διπλάσιο ποσό σε τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία. Πρόκειται ουσιαστικά για ακριβώς ίδια λεωφορεία, ιδίων θέσεων και ιδίων βαρών. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτή η κατάφορη αδικία έναντι των τουριστικών λεωφορείων που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου είχε δεσμευτεί απέναντι μας, στην άρση της αδικίας αυτής. Περιμένουμε την δική σας βούληση ώστε να γίνει αυτό».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ