17.8 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλα όσα έγιναν στην κοπή πίτας του Αχιλλέα Μπέου [εικόνες]

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αχιλλέας Μπέος σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του συνδυασμού του «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Εκτενή αναφορά στις καταστροφές που υπέστη η πόλη του Βόλου και στα έργα αποκατάστασης που υλοποιούνται από τον Δήμο Βόλου έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης “Νέα Εποχή Νέα Δυναμική”.

” Οι συνάνθρωποι μας υποφέρουν.
Ας αγκαλιάσουμε αυτό τον κόσμο να πέσουμε από πάνω τους και να πιέσουμε πολύ σύντομα να πάρουν αυτές τις αποζημιώσεις και αυτοί οι άνθρωποι όσοι έχουν για να αποκαταστήσουν το νοικοκυριό τους .

Σε ό,τι αφορά τα άλλα έργα που είναι σε εξέλιξη τόνισε :

“Μαζί με τον αρμόδιο Υπουργό τον κύριο Τριαντόπουλο και τον κύριο Λιβάνιο  τρέχουμε ως
Δήμος Βόλου όλες τις μεγάλες εργολαβίες είτε αυτές είναι αποχετευτικό δίκτυο, υδρευτικό δίκτυο, γέφυρες, ποτάμια δρόμοι.

 

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη μία φορά στο μεγάλο πρόβλημα της γραφειοκρατίας, επισημαίνοντας ότι «Ο Δήμος Βόλου πήρε την έγκριση για 54 εκ. ευρώ από τα 220 εκ. που διεκδικούμε για να αποκαταστήσουμε όλες τις ζημιές από τις πλημμύρες κι από τα 54 εκ. ευρώ, εκτελέσαμε έργα 32 εκ. ευρώ κι έχουν πληρωθεί 4εκ. ευρώ. Καταλαβαίνετε γιατί τόσα χρόνια ένα έργο που είναι να γίνει σε ένα χρόνο γίνεται σε επτά. Η γραφειοκρατία είναι γάγγραινα. Επειδή ο κόσμος μας έχει εμπιστοσύνη, οι πληρωμές γίνονται λίγο καθυστερημένα, θέλω όλοι μαζί να συμβάλλουμε με υπομονή και πίστη, ώστε μέχρι τέλος του χρόνου να έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές που έχουν γίνει γιατί ο Βόλος κι ο κόσμος πόνεσαν πολύ».

Στην τεκνοθεσία και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναφέρθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συνδυασμού του ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια:

«Θα έχω μία κατ’ ίδιαν συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Ιγνάτιο, αν θα παντρέψω εγώ πρώτα ή αυτός στο Δημαρχείο…

Οι άνθρωποι γενικά είναι δικαίωμα τους η προσωπική τους ζωή, αλλά δεν είναι δικαίωμα τους τα ήθη και τα έθιμα. Έτσι γαλουχηθήκαμε, έτσι μεγαλώσαμε από τους γονείς μας και τη θρησκεία μας και θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλους αυτούς για τα περί υιοθεσίας. Είναι επιθυμία τους, ρωτάνε όμως αυτά τα αγνά μωρά, τα παιδάκια αν θέλουν να τα υιοθετήσουν αυτοί; Αν μπορούσαν να απαντήσουν, θα έλεγαν όχι. Γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν με μάνα και πατέρα. Εγώ με αυτές τις Αρχές μεγάλωσα. Λέτε ότι βρίζω, αλλά πιστεύω στην Εκκλησία, τον Θεό και την οικογένεια».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ