22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το βιβλίο της Φωτεινής Χούμα «Κόκκινος Δράκος» για τονπαιδικό καρκίνο παρουσιάζεται στον Βόλο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή ώρας οπότε και...

Λάρισα: Γνωρίστε το χωριό Σκήτη Αγιάς με την εντυπωσιακή λίμνη

Η περιοχή της Αγιάς, μια γη πλούσια και πολυπρόσωπη,...

Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στην Ποδηλασία

    Το ποδήλατο κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα...

Εποικοδομητική συνάντηση εργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Αερολιμενάρχη Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου

        Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας  είχε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης...

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 7μ.μ. στο Ξενία Βόλου

 

Το βιβλίο «Ο Κόκκινος Δράκος» της Φωτεινής Χούμα θαπαρουσιαστεί στο Βόλο, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου με τηδιοργάνωση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικήασθένεια «Φλόγα» και των εκδόσεων «Κοντύλι».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : Δρ Τζένη Μωραϊτη – π.π.Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Εκπαίδευσης Μαγνησίας, π.Συντονίστρια ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, Πασχάλης Δήμου -Σύμβουλος Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Α/θμιας ΕκπαίδευσηςΜαγνησίας, Νατάσσα Οικονόμου – Ειδική Παιδίατρος, ΛίναΚαραντζά – ψυχολόγος, συστημική ψυχοθεραπεύτρια, ΝτίναΤριανταφύλλου – πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα». Τηνεκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Ο «Κόκκινος Δράκος» είναι ένα ξεχωριστό βιβλίο μεεικονογράφηση Αθηνάς Μαρίας Μιχοπούλου που αφορά στηδυσκολία αντιμετώπισης και διαχείρισης του ευαίσθητουθέματος του παιδικού καρκίνου. Η συγγραφέας παρουσιάζειτην κακοήθεια με τη μορφή του Κόκκινου Δράκου, ο οποίοςκαραδοκεί σε χιλιάδες παιδιά σε όλον τον κόσμο για να ταπονέσει και να τα κτυπήσει χωρίς οίκτο οδηγώντας τα στηναπελπισία και το σκοτάδι. Ο πόλεμος δεν είναι εύκολος και οιμάχες είναι σκληρές αλλά υπάρχει πάντα μια ΦΛΟΓΑ ελπίδαςκαι δύναμης βαθιά ριζωμένη στις παιδικές ψυχές.

Η Φωτεινή Χούμα γεννήθηκε και ζει στο Βόλο. Είναιεκπαιδευτικός, εργάζεται 22 χρόνια ως δασκάλα σε ΔημοτικόΣχολείο. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό τμήμα ΔημοτικήςΕκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 1996 καιακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα ΕιδικήςΑγωγής του Π.Θ. με εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες.Ο «Κόκκινος Δράκος» είναι το πρώτο της βιβλίο από τηνπώληση του οποίου μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τιςανάγκες του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ