21.2 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Θεοδώρα Τζήμου: Δεν χρειάζεται να γεννήσουμε όλοι, μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί εάν το θελήσω

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Αφήνω αυτή την πόρτα της ζωής μου ανοιχτή” εξομολογείται η Θεοδώρα Τζήμου.

Στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να αποκτήσει στο μέλλον το δικό της παιδί αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Θεοδώρα Τζήμου όταν συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ.

“Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να είχα κάνει παιδιά. Έχω σκεφτεί όμως ότι, αν κάποια στιγμή το θελήσω, μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί. Κάτι που ξέρω βέβαια ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα προτιμούσα να κάνω αυτό, αν κάποια στιγμή το θελήσω”.

“Απλώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούσα και δεν ήθελα να το κάνω. Θεωρώ όμως ότι μπορεί κάποια στιγμή να θελήσω. Δηλαδή αφήνω αυτή την πόρτα της ζωής μου ανοιχτή” εξομολογήθηκε, αρχικά, η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στον “Παράδεισο των κυριών”.

“Η υιοθεσία είναι κάτι με το οποίο νομίζω ότι προσφέρεις και σε έναν άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να γεννήσουμε όλοι” πρόσθεσε, ακόμα, Θεοδώρα Τζήμου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

To άρθρο Θεοδώρα Τζήμου: Δεν χρειάζεται να γεννήσουμε όλοι, μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί εάν το θελήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ