20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας με την Αντιπεριφερειάρχη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φαγητό του λαού περνά σε… άλλη διάσταση και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Με τρόμο παρακολουθούν οι πολίτες την ακρίβεια να «βρυχάται»...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Πατέτσου

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ζωή Πατέτσου. Η...

Ποιότητα ζωής: Η βαθμολογία των Ελλήνων για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ικανοποίηση...

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ Άννα Μαρία Παπαδημητρίου πραγματοποίησε αντιπροσωπία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας  αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Απ. Κουφογεώργο, τον Αντιπρόεδρο κ. Π. Κεφαλλωνίτη και τον Γ. Γραμματέα κ. Κ. Φιλίππου την Πέμπτη 15/02/2023 στον Βόλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και μας προβληματίζουν με την Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει πως θα είναι στο πλάι μας.

Στην συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της κατασκευής του Πυροσβεστικού μεγάρου Βόλου με την κ. Παπαδημητρίου να μας ενημερώνει για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για το θέμα αυτό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτας μετά από αίτημά της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή.

Συγκεκριμένα, μας ενημέρωσε ότι έχει δεσμευθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κονδύλιο ύψους 4,5 εκ. ευρώ για την ανέγερση του νέου Πυροσβεστικού μεγάρου και έχουν κινητοποιηθεί οι τεχνικές της υπηρεσίες, ώστε να προκηρυχθεί το έργο. Την παρούσα χρονική στιγμή, οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας θα αναθέσουν την σύνταξη προμελέτης εκτιμώμενου κόστους 37.000€. Αν όλα πάνε καλά μας δήλωσε ότι εκτιμάται εντός του καλοκαιριού να ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία και να υπογραφεί η σύμβαση.

Αφού ευχαριστήσαμε την κ. Παπαδημητρίου και τις ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο της επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για σταθερή συνεργασία μεταξύ της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Μαγνησίας και της Περιφερείας Θεσσαλίας.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ