22 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αργ. Κοπάνας: Στην κυκλοφορία σήμερα η Αθηνών -Αποκαταστάθηκε η βλάβη από την ΔΕΥΑΜΒ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην κυκλοφορία παραδίδεται η Αθηνών σήμερα, αφού ολοκληρώθηκε η επισκευή μεγάλης βλάβης στον καταθλιπτικό αγωγό.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, βρέθηκε σήμερα στο σημείο των εργασιών, όπου συνεργεία προέβαιναν στην ασφαλτόστρωση του δρόμου.
Ο Αργύρης Κοπάνας έκανε λόγο  για “πολύ σοβαρή ζημιά, που αφορούσε την αφαίρεση και αντικατάσταση κατεστραμμένου τμήματος, μήκους 5 μέτρων και διατομής 1 μέτρου, του καταθλιπτικού αγωγού, με σκάμμα, που έφτασε τα 6 μέτρα βάθος. Η ύπαρξη δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης παραπλεύρως του καταθλιπτικού αγωγού, καθιστούσαν ακόμη πιο δύσκολο το έργο. Το κομμάτι της επισκευής κατασκευάστηκε εξαρχής, οπότε χρειάστηκε περισσότερος χρόνος μέχρι να κατασκευαστεί. Η τοποθέτηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, ακολούθησαν δοκιμές το Σαββατοκύριακο και μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και τέθηκε ο αγωγός σε λειτουργία. Σήμερα, μετά την ασφαλτόστρωση, παραδίδουμε την Αθηνών στην κυκλοφορία”, ενημέρωσε ο κ. Κοπάνας.
” Αντιλαμβανόμαστε οτι η όχληση ήταν σημαντική, ωστόσο μια τέτοια βλάβη δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με όρους προσωρινότητας ή πρόχειρα,  αλλά με μία σοβαρή παρέμβαση, την ενδεδειγμένη τεχνικά, ώστε να δώσουμε οριστική λύση” επισήμανε ο Αργύρης Κοπάνας.
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ