25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοπή Βασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 Καλούνται τα μέλη του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων στις 23 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα  18.00 μ.μ. στην Κοπή της Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).

 Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών του Κέντρου και πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. για τη διετία 2024-2026.  Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον αυτό τόπο στις 6.30 μ.μ.

    Η Συνέλευση  με τα παρακάτω θέματα:

  1. Απολογισμός δραστηριότητας του Δ. Σ. για το 2023.

  1. Ταμειακός απολογισμός του 2023.

  1. Έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2023.

  1. Έγκριση των πεπραγμένων του Δ. Σ. για το 2023.

  1. Οικονομικός προϋπολογισμός για το 2023.

  1. Προτάσεις.

  1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ του Κέντρου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2024 – 2026.

    Διευκρινίζεται ότι στη Συνέλευση μετέχουν τα μέλη του Συλλόγου, που έχουν τακτοποιήσει τις προς το Σύλλογο οικονομικές τους υποχρεώσεις (εγγραφή 10 ευρώ, ετήσια συνδρομή 10 ευρώ). Σχετική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης.

     Με δεδομένο ότι κατά την Συνέλευση θα διεξαχθούν (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, σας γνωρίζουμε πως όσοι/ες από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να το δηλώσουν με τηλεφωνική αίτησή τους στoν Γραμματέα του Κέντρου Πασχάλη Δήμου (τηλ. 6946573359 μόνο απογευματινές ώρες). Αυτό ισχύει μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης,  22-2-24, και ώρα 9μ.μ.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ