20.7 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκτακτη γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» – Παπαποστόλου: «Να ακυρώσουμε στην πράξη την ατομική αξιολόγηση» (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκάλεσε σήμερα, απόγευμα Δευτέρας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου & 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα ενάντια στην αντεκπαιδευτική ατομική αξιολόγηση.

«Πραγματοποιούμε απόψε την έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου μας με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των συναδέλφων για την ακύρωση της αντεκπαιδευτικής ατομικής αξιολόγησης. Μια αξιολόγηση που δεν έχει στόχο την αναβάθμιση και τη στήριξη του εκπαιδευτικού, αλλά καθαρά την κατηγοριοποίησή του. Κλιμακώνουμε τον αγώνα και όλοι μαζί σήμερα με τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων θα ακυρώσουμε στην πράξη την ατομική αξιολόγηση. Παράλληλα, καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να κάνει έναν ουσιαστικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα. Έχει να συναντηθεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία από τον Ιούλιο με τον νέο υπουργό, για να μπορέσουμε όλοι μαζί, αν το επιθυμεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του έργου και της προσφοράς του εκπαιδευτικού», δήλωσε ο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας “Κωνσταντίνος Κούμας”, κ. Δημήτρης Παπαποστόλου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ζωή Μπουρουτζή – Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ