26 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ .στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου & 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου) για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική ατομική αξιολόγηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ήδη η Διοίκηση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας απέστειλε κατάσταση στους Συμβούλους Εκπαίδευσης με τα ονόματα μόνιμων εκπαιδευτικών για αξιολόγηση.

Η απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση καθώς και οι στάσεις εργασίας για τις παρακολουθήσεις του μαθήματος που ανακοινώνει ανά μήνα η Δ.Ο.Ε. είναι σε απόλυτη ισχύ και συνεχίζουν να καλύπτουν πλήρως όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες (νεοδιόριστους, μόνιμους, διευθυντές κ.τ.λ.).

Ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά, συμμετέχουμε στην απεργία – αποχή, υπογράφουμε τη δήλωση της Δ.Ο.Ε. και την καταθέτουμε στο πρωτόκολλο του σχολείου, ώστε να είμαστε καλυμμένοι.

Καλούμε πλέον όλες και όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να υπογράψουν τις δηλώσεις της απεργίας – αποχής που υπάρχουν σε κάθε σχολική μονάδα.

Καλούμε τους δ/ντες-ντριες και προϊσταμένους-ες των σχολικών μονάδων να συμμετέχουν στην απεργία – αποχή μιας και στη νέα φάση, το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. θα επιδιώξει να τους χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης. Μόνο με τη συμμετοχή στην απεργία αποχή είμαστε όλοι και όλες καλυμμένοι απέναντι στις απειλές και την διοικητική αυθαιρεσία. Ξεκαθαρίζουμε πως και οι δ/ντες-ντριες και προϊσταμένοι-ες των σχολικών μονάδων, είναι συνάδελφοι, έχουν και αυτοί

τα ίδια συνδικαλιστικά δικαιώματα, μπορούν να αντιστέκονται με νόμιμο και οργανωμένο τρόπο απέναντι σε άδικους νόμους, αντιεκπαιδευτικές πολιτικές. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που αφορούν το μέλλον της εκπαίδευσης, των παιδιών μας, η αντίσταση δεν είναι απλά δικαίωμα, γίνεται καθήκον!

Όλοι μαζί τώρα, μπορούμε να δώσουμε μήνυμα σε κυβέρνηση και Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ότι ο κλάδος δεν συναινεί στην αντιεκπαιδευτική ατομική αξιολόγηση

Προχωράμε ενωμένοι/ες μαζικά με την απόφαση της Δ.Ο.Ε. Υπογράφουμε το έντυπο συμμετοχής στην απεργία – αποχή. Με ενότητα, αποφασιστικότητα και θέληση θα νικήσουμε.

Η συμμετοχή και η παρουσία όλων αναγκαία.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ