20.1 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Β. Μεϊμαράκης από τον Βόλο: Είμαστε με τους αγρότες και όχι απέναντι τους – Μεγαλειώδης εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας (εικόνες)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Ευρωεκλογές και οι αγροτικές κινητοποιήσεις ήταν ψηλά στην ατζέντα συζήτησης στην εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας στον Βόλο

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης: ” Οι αγροτικές κινητοποιήσεις με επίκεντρο τη Θεσσαλία μονοπωλούν τις δύο τελευταίες εβδομάδες και οι ευρωεκλογές είναι μπροστά μας.

Δεν είμαστε απέναντι στους αγρότες, η κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ με την στήριξη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα πιέσουν για πρόσθετες χρηματοδοτήσεις και κονδύλια από διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα, προκειμένου να στηριχθεί η Θεσσαλία.

Αισιόδοξη πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τη Νέα Δημοκρατία και πως θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, σύμφωνα και με τον σφυγμό των δημοσκοπήσεων που αποτυπώνει μεγάλη διαφορά με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε και η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος Μαρία Συρεγγέλα.

Φωτογραφίες:  Γιάννης Κύρου

 

 

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ