22 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων στη Λάρισα – Ειρήνη Παπαϊωάννου: Δίνουμε το στίγμα για τον τουρισμό (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ένωση Ξενοδόχων νομού Λάρισας, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, υπό την αιγίδα και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης ημερίδα με τίτλο: «Τουρισμός 2024» σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ένωσης.

Η εκδήλωση είχε σκοπό την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης και τη συζήτηση για τις ενέργειες και δράσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη περίοδο την τρέχουσα χρονιά.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιελάμβανε κύκλους τοποθετήσεων από Διοικητικούς Φορείς και Οργανισμούς, από Επιχειρηματικούς και Εκπαιδευτικούς Φορείς και ανοιχτή συζήτηση.

Επιδίωξη των διοργανωτών ήταν να πάρουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διαμόρφωση των τουριστικών προϊόντων και ειδικότερα των προγραμμάτων τουρισμού, που έχουν σκοπό τη δημιουργία θετικής εμπειρίας του επισκέπτη που καταφθάνει στη Θεσσαλία.

«Γίνεται σήμερα μια ετήσια συνάντηση για τον τουρισμό για να επικαιροποιήσουμε την υπάρχουσα κατάσταση. Κανονικά θα βρισκόμασταν τον Σεπτέμβριο αλλά λόγω εκλογών το καθυστερήσαμε για να ενημερώσουμε τους “άρχοντες” της πόλης. Με την παρουσία δημάρχου, αντιδημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη στον τουρισμό κ. Αναστασίου, δίνουμε το στίγμα, πού βρισκόμαστε και τί χρειάζεται η περίπτωση του τουρισμού, ώστε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη επιτυχία για τη νέα χρονιά» δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας, κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας Δήμου Λαρισαίων, κ. Τζατζάκης, συνεχάρη την Ένωση Ξενοδόχων, για την ημερίδα και στη συνέχεια δήλωσε ότι «στόχος είναι να δούμε τη Λάρισα στη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ