21.2 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Υποχωρεί» τμήμα της ΠΕΟ Φαρσάλων – Λάρισας (φωτό)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημαντική καθίζηση παρουσιάζει τμήμα του δρόμου της Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Λάρισας στο ύψος των Χαλκιάδων, με τις ρωγμές να είναι εμφανείς στο οδόστρωμα. Και όλα αυτ τά μία εβδομάδα μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων από εκπροσώπους της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής, με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων της περιοχής για τη δημιουργία κοινού μετώπου διεκδίκησης, που θα απευθυνθεί στο Υπουργείο Υποδομών, καθιστώντας αναγκαία την προτεραιοποίηση της κατασκευής σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου από την αρχή.

Πρόκειται για τμήμα του δρόμου που πριν από 5 χρόνια είχε υποστεί καθίζηση από τα νερά και είχε υλοποιηθεί η αποκατάστασή του από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, το ίδιο τμήμα του δρόμου αυτήν τη στιγμή και μετά την κακοκαιρία «Daniel» χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο κάνουν (ξαφνική) αναπήδηση, με αποτέλεσμα να προκύπτει θέμα ασφάλειας. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι μετά τις κακοκαιρίες του Σεπτέμβρη και εργασίες

που είχαν πραγματοποιηθεί σε πλευρικά σημεία του οδοστρώματος της Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας, τα χώματα συγκεντρώθηκαν και εναποτέθηκαν στον παράδρομο που είχε χρησιμοποιηθεί το 2018 για τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Χθες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκτελούσε εργασίες διαγράμμισης κατά μήκος της Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας.

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία (Γ. Γκαντέλος)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ