20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοκ στη Νίκη Bόλου: “Έφυγε” η σύζυγος του αρχηγού Παύλου Κυριακίδη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια πολύ θλιβερή είδηση προκάλεσε σοκ στις τάξεις της Νίκης. Η σύζυγος του Παύλου Κυριακίδη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών σκορπώντας τη θλίψη σε όλα τα μέλη της “κυανόλευκης οικογένειας”. Ανάμεσά τους φυσικά και η ΠΑΕ Νίκη, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Είναι από τα πρωινά που δεν θες να ξημερώσουν. Η οικογένεια της Νίκης εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό της συζύγου του αρχηγού μας Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας σε ηλικία 30 ετών. Παύλο, κουράγιο σ’ αυτήν την τόσο σκληρή δοκιμασία που έχεις να αντιμετωπίσεις. Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις στιγμές. Σύσσωμη η οικογένειά μας είναι στο πλευρό σου”.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παύλος Κυριακίδης αναφέρει για τον χαμό της συζύγου του Ιωάννας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών: «Ο άγγελός μου στη γη από σήμερα πλέον είναι άγγελός μου στον ουρανό. Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλό παράδεισο. Αναπαύθηκε η ψυχούλα σου και πλέον δεν θα πονάς άλλο.

Στεναχωριέμαι για όλα αυτά που δεν προλάβαμε να ζήσουμε, αλλά σε ευχαριστώ για όλα έζησα δίπλα σου. Είσαι ο δικός μου ήρωας».

Η κηδεία της 30χρονης Ιωάννας θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της στον Κρόκο Κοζάνης και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις 15:00.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ