22.3 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Απονεμήθηκαν τα βραβεία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclo-Cross – Χρήστος Τερζούδης: «Η Λάρισα κέντρο ποδηλασίας για όλη την Ελλάδα» (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απονεμήθηκαν τα βραβεία της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclo-Cross που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Άλσος Μεζούρλου στη Λάρισα.

Το πρωτάθλημα συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, μαζί με τον διεθνή αγώνα Hellenic XCC Series #1 2024 για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Οι κατηγορίες που περιλαμβάνει είναι οι εξής: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Μάστερς Ανδρών και Γυναικών.

«Στον εξαιρετικό χώρο του Μεζούρλου μια εξαιρετική διοργάνωση, το πρωτάθλημα ποδηλασίας, ξεκινά φέτος από τη Λάρισα. Τα τελευταία χρόνια η Λάρισα έχει εξελιχθεί σε κέντρο ποδηλασίας για όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς και με όλους τους συλλόγους, προκειμένου να ενισχύσουμε τον αθλητισμό και προφανώς τον αθλητικό τουρισμό», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, κ. Χρήστος Τερζούδης.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ