15 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέλλας στα εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Παπαθεοδώρου στην Αθήνα: «Έκθεση – κόσμημα για τη Λάρισα και όσους την αγαπούν»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Παπαθεοδώρου «Larissa Mea Dulcissima. Γλυκύτατη μου Λάρισα», που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην Αθήνα, παρέστη ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη τον ιστοριοδίφη – συλλέκτη και Επίτιμο Διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Νίκο Παπαθεοδώρου, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Επιμελήτρια της Έκθεσης κα. Λουίζα Καραπιδάκη για την διοργάνωση της «έκθεσης -κόσμημα για τη Λάρισα και όσους την αγαπούν».

 

Αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έκανε την εξής δήλωση:

«Με μεγάλη μου χαρά βρέθηκα απόψε στα εγκαίνια της έκθεσης του εκλεκτού μου φίλου, Νίκου Παπαθεοδώρου, που «ταξίδεψε» από τη Λάρισα, όπου γνώρισε ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή από εκατοντάδες αντικείμενα, που καλύπτουν μια περίοδο τετρακοσίων και πλέον ετών και περιλαμβάνουν σπάνια τεκμήρια, παλιές φωτογραφίες, εκκλησιαστικά είδη, ιστορικά κειμήλια, περιηγητικές εκδόσεις, έργα λογίων του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, Θεσσαλών λογοτεχνών κ.α.. Είναι μια εξαιρετική έκθεση, που αξίζει να την επισκεφτούμε όχι μόνο εμείς οι Λαρισαίοι, αλλά όλοι οι Έλληνες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ