15 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «ευχαριστώ» του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ευχαριστήρια επιστολή του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

«Το 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας είναι ένα από τα πολυπληθέστερα σχολεία της Λάρισας. Καθημερινά σχεδόν αντιμετωπίζουμε περιπτώσεις αδιαθεσίας ή μικροτραυματισμών. Η περίθαλψη από την νοσηλεύτρια του σχολείου μας γίνεται σε χώρο που δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένος.

Η Διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων αιτήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας ένα κρεβάτι Βραχείας Νοσηλείας ώστε οι πρώτες βοήθειες προς του μαθητές να δίνονται σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο. Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας μερίμνησε ώστε να εξοπλιστεί , το σχολείο μας, το 4ο Λύκειο Λάρισας μ’ ένα κρεβάτι βραχείας νοσηλείας το οποίο έγινε ευγενική χορηγία από την κλινική “Ευτύχιος Πατσίδης”.

Όλα τα μέλη της μαθητικής κοινότητας του 4ου Γενικό Λύκειο Λάρισας, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας και την κλινική “Ευτύχιος Πατσίδης”, η οποία υλοποίησε αυτή την επιθυμία του σχολείου μας, διατηρώντας παράλληλα την ιδέα της προσφοράς των ιατρών μας στην εκπαίδευση στη σχολική μας κοινότητα και ειδικά στους μαθητές μας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ