14 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλαϊτζάκης: «Μετρά το ότι χάσαμε, όχι η απόδοση του καθενός»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε το «ένας εναντίον ενός» κόντρα στη Μακάμπι μετά την αποχώρηση του Ναν, διαπίστωσε κούραση στο δεύτερο ημίχρονο κα δεν έπαιξαν καλή άμυνα πάνω στους Μπόλντγουιν και Μπράουν, στάθηκε στους τραυματισμούς που προέκυψαν, έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια και δεν θέλησε να σταθεί πολύ στη δική του απόδοση.

Αναλυτικά: «Δεν συνοδεύτηκε με νίκη η εμφάνισή μου, άρα διαγράφεται και δεν έχει καμία σημασία. Μας έλειψαν κάποια καλάθια, αφού χάσαμε και τον Ναν και δεν είχαμε το ‘ένας-ένας’. Κάναμε καλύτερο δεύτερο μέρος, αλλά μείναμε από ανάσες κι αμυντικά δεν περιορίσαμε τον Μπόλντγουιν και τον Μπράουν. Χάσαμε κι αρκετά ριμπάουντ.

Προχωράμε. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είχαμε τα δύο πόιντ γκαρντ μας, χάσαμε και τον Ναν, δεν είχαμε και τον Μαντζούκα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου είτε για ένα λεπτό, είτε για είκοσι, πρέπει να δώσω τα πάντα και, μέσα από την άμυνα, να ξεκουράζω κάποιο από τα παιδιά. Σήμερα μου βγήκε κι η επίθεση, αφού τραυματίστηκε ο Ναν κι έπαιξα περισσότερα λεπτά. Στην τελική, μπάσκετ παίζουμε και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Δυστυχώς, χάσαμε, οπότε θα δούμε το βίντεο και πάμε παρακάτω».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ