17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τίμησαν τον Νίκο Μπουντούρη τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών ΑμεΑ για την ίδρυση της Red Special Team(βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο κορυφαίος Ελληνας μπασκετμπολίστας Νίκος Μπουντούρης,  τιμήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες για την πρωτοβουλία που πήρε έναν χρόνο πριν, να ιδρύσει την πρώτη ομάδα μπάσκετ για ΑμεΑ, τη Red Special Team!

Η Red Special Team είναι η πρώτη ομάδα μπάσκετ για παιδιά με αναπηρίες, που ενεργοποιήθηκε στους κόλπους του Ολυμπιακού Βόλου τον Οκτώβριο του 2022. Παιδιά με νοητική υστέρηση ή που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ηλικίας από 13 έως 22 ετών, προπονούνται στο μπάσκετ και κερδίζουν μέσα από την παρουσία τους στο παρκέ τη χαρά που προσφέρει το άθλημα και ταυτόχρονα μία διέξοδο. Ο Νίκος Μπουντούρης είναι εκείνος που είχε την ιδέα η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή και συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν προπονήσεις στα παιδιά μα αναπηρίες, που κερδίζουν συναισθηματικά και όχι μόνο μέσα από το μπάσκετ. Τα παιδιά κάνουν προπονήσεις μπάσκετ, μία φορά την εβδομάδα, Κυριακές, είτε στο ΕΑΚ Βόλου είτε στο Κλειστό Αγριάς.

Η βράβευση του κ. Μπουντούρη έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του συλλόγου, στο ξενοδοχείο Ξενία.

Κάνουν κάτι που τους αρέσει, αθλούνται, μαθαίνουν να συνεργάζονται και αυτό έχει επιρροή στην καθημερινότητά τους ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μαντζανάς.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ