20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δουδωνής: Η κυβέρνηση μοιράζεται με τον Πάπα την αξίωση του αλάθητου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φαγητό του λαού περνά σε… άλλη διάσταση και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Με τρόμο παρακολουθούν οι πολίτες την ακρίβεια να «βρυχάται»...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Πατέτσου

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ζωή Πατέτσου. Η...

Ποιότητα ζωής: Η βαθμολογία των Ελλήνων για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ικανοποίηση...

Βολές κατά του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Δουδωνής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών στην ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Δουδωνή, «αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία: Υπουργός, που δεν θα ψηφίσει νομοσχέδιο της κυβέρνησης, λαμβάνει τον λόγο και κατηγορεί την αντιπολίτευση, γιατί δεν θα ψηφίσει άλλο νομοσχέδιο της κυβέρνησης». Ακολουθώς συγχαίρει σκωπτικά τον Μάκη Βόριδη, λέγοντας ότι είναι ο «πρώτος παγκοσμίως».

«Γιατί δεν αποσύρετε την τροπολογία, που χρειάζεται 200 ψήφους για να περάσει»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «είπατε ως προς το ζήτημα της τροπολογίας ότι δεν έγινε και τίποτα, δεν αποτελεί σοβαρό θέμα το ότι είναι εκπρόθεσμη για να το συζητήσουμε στην επιτροπή ή στον δημόσιο διάλογο. Απλώς είναι εκλογική νομοθεσία και είναι και internal corporis γιατί το άρθρο 51 παρ. 4 μιλά για 2/3. Τα 2/3 πρέπει να τα γράφουμε σε μια χαρτοπετσέτα, όπως έγραφε κάποτε τα οικονομικά στοιχεία της χώρας το κόμμα σας, που τότε δεν ήταν κόμμα σας».

«Αυτή η κυβέρνηση μοιράζεται με τον Πάπα την αξίωση του αλάθητου»

Υπογραμμίζει ότι «αυτήν την τροπολογία -για την οποία λέτε ότι είναι κρίσιμος ο ρόλος μας-, δεν είπε ο πρωθυπουργός ότι θα την επανακαταθέσει μετά τις ευρωεκλογές; Σας ρωτώ: Γιατί δεν αποσύρετε την τροπολογία, που χρειάζεται 200 ψήφους για να περάσει, τη στιγμή που θα την επανακαταθέσετε;».

Καταληκτικά ο Παναγιώτης Δουδωνής τονίζει ότι «να σας πω γιατί δεν την αποσύρετε; Γιατί αυτή η κυβέρνηση μοιράζεται με τον Πάπα την αξίωση του αλάθητου ή μάλλον μοιραζόταν, γιατί και ο Πάπας άλλαξε άποψη».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ