22.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσορμπατζόγλου: «Πάει για μεσοεπιθετικό και δένει Τόμας μετά τον Ότο ο ΠΑΟΚ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τον Ότο η μοναδική συνθήκη για να τον πάρει ο ΠΑΟΚ είναι να μείνει ελεύθερος και για αυτό δεσμεύτηκε η δική του πλευρά. Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα κορυφωθεί αυτή η προσπάθεια, έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και τα έχουν βρει οικονομικά για τον επόμενο ενάμιση χρόνο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Εκβίασε κατά κάποιο τρόπο τους Άγγλους, οι οποίοι θέλουν να λύσουν τη συνεργασία τους, και θα πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση για το συμβόλαιό του. Ο Ότο και το ’20 και το ’21 είχε υποστεί ζημιά στα γόνατά του, με δύο επεμβάσεις στους χιαστούς, και έπαιξε στη Γουλβς με προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο. Άλλαξε ο προπονητής και υπήρξε το σοβαρό επεισόδιο που τον έβγαλε εντελώς Γουλβς. Με τον ΠΑΟΚ τα έχει βρει, αν πάνε όλα καλά, θα έρθει στο τέλος της εβδομάδας για να υπογράφει», πρόσθεσε.

Και μίλησε για τα υπόλοιπα «ασπρόμαυρα» ζητήματα: «Ο ΠΑΟΚ κάνει μία αναζήτηση και για έναν μεσοεπιθετικό, για να ανεβάσει τα στάνταρ ποιότητας και ηλικίας, και μένει να φανεί αν θα εντοπίσει έναν τέτοιο παίκτη για το ρόστερ του. Για τον Μεϊτέ, εν τω μεταξύ, ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει την αγορά των δικαιωμάτων του, έναντι 4 εκατ. για το 70% και έχει γίνει κρούση στην πλευρά του Τόμας για νέο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια».

Ακούστε τι είπε για τον Σαμάτα και την ειδική διαχείριση του Τζίμα

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ