23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανασύνταξη και προβληματισμός στον Βόλο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Στο παιχνίδι των Σερρών πλέον στρέφονται όλοι στον Βόλο

Η (βαριά) ήττα από τον ΠΑΟΚ καθώς και η αντιμετώπιση της ομάδας από την διαιτησία, είναι θέματα που απασχολούν τον οργανισμό της ομάδας του Βόλου.

Το ότι χάθηκε ένα παιχνίδι από την μία εκ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, αυτό σίγουρα δεν είναι καταστροφή, προβληματίζει όμως ο τρόπος.

Και δυστυχώς πολύ περισσότερο η αντιμετώπιση που τυγχάνει η Βολιώτικη ομάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι από την διαιτησία!

Ενδεικτικά να θυμίσουμε το γκολ  του Μωραΐτη στην Τούμπα για το Κύπελλο, το γκολ επίσης του Μωραΐτη με τον Ατρόμητο κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος και ουσιαστικά “καθάρισε” το ματς πετυχαίνοντας το 0-2, το γκολ με το οποίο ο Βόλος έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα στην εκπνοή του παιχνιδιού και φυσικά την ισοφάριση του Μύγα που “έψαχναν” επίμονα να την ακυρώσουν και τα κατάφεραν!

Έχουν μαζευτεί αρκετά λάθη και δεν είναι τυχαία, από την στιγμή που όλα συμβαίνουν κατά του Βόλου…

Από εκεί και πέρα όμως  ομάδα πρέπει να παλέψει και θα το κάνει.

Αυτό το Σάββατο ο Βόλος αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον ανεβασμένο Πανσερραϊκό, που προέρχεται από δύο απανωτές εκτός έδρας νίκες και είναι λογικό να θέλει τη νίκη και με τον Βόλο, κάτι που αν το καταφέρει θα του δώσει ένα σημαντικό αβαντάζ για την συνέχεια, από την στιγμή που θα ξεφύγει σε απόσταση 10 πόντων από τον Βόλο!

Η ομάδα της πόλης μας δεν θέλει ένα τέτοιο σενάριο και θα προσπαθήσει να επαναλάβει ότι έκανε στο Πανθεσσαλικό, στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, δηλαδή να κερδίσει.

Ο Άνχελ Λόπεθ είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά επιστροφές, από την στιγμή που εξέτισαν οι Κόμπα, Ασλανίδης και Γκαρσία, ενώ επιστρέφει και ο Τρουιγέ.

Εκτός θα είναι μόνο ο Τάχατος, ενώ ο Άλχο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Ισπανό τεχνικό, κάτι που δεν έκανε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ο Φινλανδός ήταν στην αποστολή.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ