22.3 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: «Ορισμός άμεση συνάντησης με κυβερνητικό κλιμάκιο – Να σταματήσει τώρα η κοροϊδία»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Να οριστεί άμεσα η συνάντηση των εκπροσώπων των επιτροπών πληγέντων και των φορέων της Θεσσαλίας με την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία» ζητά με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Τέσσερις και πλέον μήνες έχουν περάσει από τις πλημμύρες και τα προβλήματα είναι ακόμα εδώ και γνωρίζουμε ότι δεν θα σταματήσουν με κάποιον μαγικό τρόπο. Από την πρώτη στιγμή η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, οι επιτροπές πληγέντων και οι συνολικά πάνω από 90 φορείς της Θεσσαλίας που συντονιστήκαμε, προσπαθήσαμε, θέτοντας και συγκεκριμένο αίτημα προ του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Τριαντόπουλο, να συναντηθούμε με τα αντίστοιχα κυβερνητικά κλιμάκια και η απάντηση τους είναι πως η πόρτα του γραφείο τους είναι πάντα ανοιχτή και ότι είναι στην διάθεσή μας .

Φυσικά στην πράξη βλέπουμε το εντελώς αντίθετο αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση. Και ενώ κυβερνητικά κλιμάκια έρχονται στην περιοχή και πραγματοποιούν μια σειρά από συναντήσεις, όπως με τον ΣΘΕΒ κ.α. Φαίνεται πως επιλέγουν ποιους συνομιλητές θα έχουν στο τραπέζι για να είναι βολικοί και να μη φέρνουν αντιρρήσεις. Γι΄ αυτό κι ακόμη όταν πριν από λίγες ημέρες η Κυβερνητική αντιπροσωπεία ήταν εδώ, σε Σύσκεψη μάλιστα που οργάνωσε υποτίθεται με φορείς της περιοχής στην Καρδίτσα, δεν δέχθηκε κάν να ακούσει κάποιο εκπρόσωπό μας παρατάσσοντας μάλιστα και τις αστυνομικές δυνάμεις στην είσοδο του χώρου. Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε τα κρατικά αντανακλαστικά είναι ακαριαία. Η κυβέρνηση λέει πως έχει συναντηθεί με εκατοντάδες φορείς στην περιοχής μας. Κατά τρόπο απαράδεκτο αποφεύγει συστηματικά κι επιλεκτικά να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των επιτροπών των πληγέντων, των Εργατικών Κέντρων, των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων, Σωματείων και άλλων φορέων στην περιοχή μας. Όλων αυτών που από την πρώτη στιγμή δώσανε και δίνουν την μάχη μαζί με τους πλημμυροπαθείς απαιτώντας άμεση λύση για τα προβλήματά τους. Η στάση τους αυτή προφανώς καταδεικνύει και την έλλειψη ουσιαστικής διάθεσης να λύσουν τα προβλήματα του λαού της περιοχής μας. Προβλήματα που δεν δημιουργήθηκαν από μόνα τους αλλά από τις πολιτικές επιλογές όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, που εφαρμόζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική και βαδίζουν στις ίδιες ράγες του κέρδους.

Εμείς όμως το λέμε ξανά και ξανά και ξανά. Οι ζωές μας δεν είναι κόστος. Οι ζωές μας έχουν αξία. Απαιτούμε κ. Τριαντόπουλε, εσείς και η κυβέρνησή σας άμεσα να συναντηθείτε με τους αντιπροσώπους των φορέων μας και να απαντήσετε συγκεκριμένα και άμεσα στα ερωτήματα που θέτουμε χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Όχι άλλη κοροϊδία!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ