15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τους Παραποταμίτες ο Χρήστος Κέλλας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Σε μια εποχή, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας απομακρύνει από τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, το έργο των πολιτιστικών συλλόγων αποτελεί φάρο αισιοδοξίας για το μέλλον. Ένας τέτοιος Σύλλογος είναι και ο Μ.Ε.Σ Απανταχού Παραποταμιτών “ο Προφήτης Ηλίας”, που με τις δράσεις του συμβάλλει, όχι μόνο στη διατήρηση εθίμων και παραδόσεων, αλλά και στην ενεργοποίηση των πολιτών, ιδιαίτερα των νέων, σε εθελοντικές πρωτοβουλίες».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του προέδρου της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου των Απανταχού Παραποταμιτών “ο Προφήτης Ηλίας”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την εν γένει δράση τους, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης κάθε προσπάθειας, που προάγει τον πολιτισμό και διατηρεί ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά, σημειώνοντας:

«Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο και τις ρίζες σας και συνεργατικό πνεύμα, αναδεικνύετε τον Σύλλογό σας, ως έναν από τους πιο ενεργούς του νομού μας, ενώ μέσα από τα χορευτικά τμήματα, αλλά και τις πολιτιστικές δράσεις σας, μεταλαμπαδεύετε τα ήθη, τις αξίες και τα έθιμα της πατρίδας μας από γενιά σε γενιά, με τον πλέον διαδραστικό τρόπο. Οι παραδόσεις και τα ιδανικά μας, αποτελούν τα στοιχεία που κράτησαν ζωντανό το έθνος στα βάθη των αιώνων και είναι άκρως αισιόδοξο να διαπιστώνουμε ότι η νεολαία μας επιζητά την διασύνδεσή της με αυτά».

Κλείνοντας, ο κ. Κέλλας, ευχήθηκε “καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σπιτικά”, ενώ προέτρεψε τους ανθρώπους του Συλλόγου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, ώστε το αποτύπωμα που αφήνουν στην περιοχή, να έχει διάρκεια και συνέχεια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ