23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστικό ναυάγιο με Ατζούν

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Έκανε πίσω ο “mr. Survivor”

Το σήριαλ της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος από τον “mr. survivor” , κάπου εδώ τελειώνει ή μάλλον καλύτερα τελείωσε!

Ο Τούρκος επιχειρηματίας έκανε πίσω, αφού δεν θέλει να προχωρήσει την συμφωνία που προφορικά φέρετε πως είχε επιτευχθεί με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Ατζούν δεν θέλει – τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή – να επιχειρήσει κάτι άλλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα στην υπόθεση του Βόλου.

Θυμίζουμε πως οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα, όσον αφορά τουλάχιστον στο οικονομικό σκέλος.

Μάλιστα φημολογείτο πως είχε δοθεί ακόμα και προκαταβολή ύψους 700.000 ευρώ από τον Ατζούν, σε ένα συνολικό ποσό εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος 2.000.000 ευρώ.

Τι φαίνεται να μην είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές; Τον όρο που έβαλε η πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία για παραμονή της Βολιώτικης ομάδας στην Super League!

Από εκεί και πέρα οι τελευταίες πληροφορίες όπως γράψαμε και στην αρχή, θέλουν το οριστικό ναυάγιο της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Βόλος, που πρέπει πλέον η διοίκησή του, να εστιάσει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που θα δώσει τον δικό της αγώνα επιβίωσης στην μεγάλη κατηγορία.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ