23.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάτας: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να νικήσεις στο ΣΕΦ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Υπεγράφη διακρατική συμφωνία για το έργο των 2 δισ. ευρώ

Διακρατική συμφωνία, ιστορικής σημασίας, υπέγραψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του...

Στο μενού της Νέας Υόρκης ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Στη Νέα Υόρκη στρέφεται το παγκόσμιο διπλωματικό ενδιαφέρον, με...

Χαρακόπουλος με Πάπα Φραγκίσκο: Συνεργασία όλων των χριστιανών έναντι των μεγάλων προκλήσεων

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που, μετά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο...

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή ώρας οπότε και...

Την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, προσπάθησε να εξηγήσει σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Ισραηλινών, Όντεντ Κάτας.

Αφού ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και άξιζαν τη νίκη, τόνισε ότι για να νικήσεις στο ΣΕΦ πρέπει να κάνεις το καλύτερό σου παιχνίδι, ενώ μίλησε και για το πόσο δυσκολεύει την ομάδα του λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι:

«Συνολικά ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς και άξιζε να νικήσει. Μπορεί να έχασε κάποια ματς αλλά είναι μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι κάνει. Για να τον κερδίζαμε στο γήπεδο του, έπρεπε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, κάναμε λάθη αλλά παλέψαμε για να επιστρέψουμε στο ματς και μάλιστα δύο φορές. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ευστόχησαν σε συνεχόμενα σουτ, ενώ εμείς αστοχήσαμε σε ελεύθερα. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα καλά στην άμυνα αλλά πρέπει να παίξεις εδώ ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ: «Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στο Ισραήλ. Και δεν μιλάω για μπάσκετ. Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Όσον αφορά το μπάσκετ απορώ και εγώ πώς καταφέρνουμε να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση. Αν μας έλεγαν ότι στο τέλος του α’ γύρου θα έχουμε αυτό το ρεκόρ, δεν τους πιστεύαμε. Όλα τα εύσημα πάνε στους παίκτες. Συμφωνήσαμε με όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, να μην χρησιμοποιήσουμε αυτό που συμβαίνει ως δικαιολογία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Για τις 13 ασίστ για 13 λάθη και την απουσία του Λορέντζο Μπράουν: «Οι 13 ασίστ για 13 λάθη δείχνουν την εικόνα μας. Όταν παίζουμε με τον σωστό τρόπο έχουμε περισσότερες ασίστ από λάθη. Εϊναι ένας συνδυασμός. Μας έλειψε ο Λορέντζο αλλά δεν είχαμε πάθος και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Όπως παίζει ο Ολυμπιακός στην άμυνα, μας έδωσε λίγα πράγματα και μας οδήγησε σε πολλά λάθη».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ