20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέλλας σε εκδήλωση του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας: «Η γνώση διαβατήριο στον αγώνα της ζωής»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Με μεγάλη υπερηφάνεια, βρίσκομαι μαζί σας και καμαρώνω τους νέους μας, που αρίστευσαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας. Τα παιδιά, που βραβεύουμε σήμερα, αποτελούν θετικά πρότυπα επιμονής, θέλησης, αποφασιστικότητας και εργατικότητας, καθώς κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, σε δύσκολους καιρούς».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στις μαθήτριες και τους μαθητές, παιδιά των μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, προσθέτοντας:

«Η επιτυχία σας, δεν ήρθε τυχαία, αλλά μέσα από τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλατε, με τους άξιους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας. Αυτή την προσπάθεια, μην την σταματήσετε. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας σε έναν απαιτητικό και δύσκολο στίβο μάχης και η μόρφωση αποτελεί το πλέον απαραίτητο εφόδιο για να βγαίνετε νικητές».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Γιαννακό και τα μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας για την “εκδήλωση – θεσμό”, όπως την χαρακτήρισε, αναφέρθηκε στη συνολική προσφορά του Συλλόγου, τονίζοντας:

«Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας, αποτελεί δικαίως, έναν από τους πιο ενεργούς και δραστήριους Συλλόγους του νομού μας. Στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, διαδραματίζετε σημαίνοντα ρόλο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα σε πυλώνα αναπτυξιακής τροχιάς της χώρας. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Συνεχίστε έτσι, είμαι δίπλα σας».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, απευθυνόμενος στη νέα γενιά, υπογράμμισε:

«Η επιτυχία σας, οφείλει να γίνει αφετηρία για μεγαλύτερες κατακτήσεις. Εύχομαι ολόψυχα, κάθε πρόοδο στη μαθητική και φοιτητική σας πορεία και είμαι σίγουρος, πως μετά από λίγα χρόνια θα σας καμαρώνουμε σε σημαντικές θέσεις ευθύνης και προσφοράς».

Τέλος, συνεχάρη τους γονείς, για τον “ηρωικό” αγώνα στήριξης των παιδιών τους, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στους εκπαιδευτικούς, τους οποίους ευχαρίστησε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλες και όλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Κέλλας βράβευσε, μεταξύ άλλων, τους Σοφία Παπατριανταφύλλου και Άγγελο Μπλιάτσο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ