22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λαμπρά εγκαίνια του νέου Δημαρχείου στην Αγιά – Δείτε φωτογραφίες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν σήμερα στην Αγιά οι Πολιούχοι Άγιοι Αντώνιοι, ενώ ακολούθησαν τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου στο κέντρο της πόλης.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου.

Στον χαιρετισμό του, εμφανώς συγκινημένος ο εορτάζων Δήμαρχος Αγίας κ. Αντώνης Γκουντάρας μνημόνευσε το σύνολο των ανθρώπων, αιρετών και υπηρεσιακών που εργάστηκαν τα τελευταία 23 χρόνια ώστε να γίνει πράξη το νέο Δημαρχείο, συμπληρώνοντας πως “η ολοκλήρωση ενός δημόσιου έργου έχει βάθος και ιστορία, έχει κόπους, αμέτρητες εργατοώρες, άγχος, αντιπαραθέσεις, συνεργασίες, συνέπεια, συνέχεια και έχει σίγουρα προσδοκίες”.

Μέσα στους χώρους του νέου Δημαρχείου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έργα των αείμνηστων ζωγράφων Στέργιου Χατζούλη και Κλεάνθη Χατζηνίκου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, η αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας κ. Ανδριάνα Κομήτσα, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βάσω Ζιάκα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων και περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Σοφολόγης, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Θωμάς Παπαλιάγκας κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ:

newsroom onlarissa.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ