18.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα γιορτής και τιμής από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στο Κέντρο «Ακρόπολις» και ωρα 11:00 π.μ. που σύμφωνα με το κατασταστικό ίδρυσης και λειτουργίας του, είναι η Τοπική Μέρα Γιορτής και Τιμής των Εθελοντών Αιμοδοτών του Αμπελώνα. Στην ανακοίνωσή του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Θα μας οπλίσει με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με τον ίδιο και μεγαλύτερο ακόμη ζήλο και μεράκι το δύσκολο, αλλά τόσο σημαντικό και πολύτιμο για το κοινωνικό σύνολο έργο μας. Ακόμη, θα αποδείξει στην πράξη ότι οι Αρχές του τόπου και η τοπική κοινωνία στο σύνολό της αναγνωρίζουν την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και θέλουν να βοηθήσουν, ώστε ο Σύλλογος αυτός να συνεχίσει να υπάρχει, να λειτουργεί σωστά και να προσφέρει Αγάπη, Ελπίδα και Ζωή στους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται την στήριξή του.

Ιδιαίτερα προσκαλούνται να είναι παρόντες όλοι οι Εθελοντές Αιμοδότες και, κυρίως, όσοι ξεκίνησαν να δίνουν αίμα την διετία 2022-2023, για να τους καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών του Αμπελώνα καθώς και όσοι πρόσφεραν πάνω από 10-25 μονάδες αίματος για να τους ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά τους και να τους τιμήσουμε με το Ειδικό Δίπλωμα τιμής, ώστε και άλλοι Υγιείς συνάνθρωποί μας να αποφασίσουν να τους μιμηθούν και να γίνουν και αυτοί Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ