18.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε τεντωμένο σχοινί η κυβέρνηση με τους διαφωνούντες βουλευτές – Απών ο Κέλλας από τη χθεσινή ενημέρωση για τα ομόφυλα ζευγάρια

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται να ισορροπεί η κυβέρνηση σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο εξακολουθεί να συναντά σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής της ομάδας.

Χθες Δευτέρα, δύο κορυφαία υπουργικά στελέχη οι κ.κ. Άκης Σκέρτσος και Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησαν σε «φροντιστήριο» στην πρώτη ομάδα των βουλευτών, στα γραφεία του κόμματος κράτησε περίπου 2,5 ώρες, με τον διάλογο να είναι εξαιρετικά ζωντανός, καθώς εκφράστηκαν ενστάσεις και προβληματισμοί από βουλευτές, ενώ δόθηκαν και απαντήσεις από τους παριστάμενους υπουργούς.

Στην ενημέρωση δεν συμμετείχε ο καταγεγραμμένος στους διαφωνούντες Λαρισαίος βουλευτής Χρήστος Κέλλας, σε αντίθεση με τον Χρήστο Καπετάνο. Ο τελευταίος αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, σε σημερινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» καταγράφεται στους βουλευτές που «παραμένουν με έντονους προβληματισμούς».

Σήμερα αναμένεται η επανάληψη της ενημέρωσης με παρόντα τον έτερο αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη αντί του Άδωνι Γεωργιάδη. Το εν λόγω γκρουπ, πάντως, περιέχει επίσης ονόματα βουλευτών και υφυπουργών που έχουν δεδηλωμένους προβληματισμούς, έως και ξεκάθαρες διαφωνίες, όπως ο Λαρισαίος Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου θα δοκιμάσει μετά από πολύ καιρό εκ θεμελίων τις αντοχές της κυβερνητικής πλειοψηφίας…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ