17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμος Βόλου: Ο Τόφαλος Γεωργίου ξαναχτυπά!

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Χιλιάδες επισκέπτες και τη δεύτερη μέρα στο Πάρκο Τρίτση

Με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη για...

Το ερχόμενο Σάββατο η 21η γιορτή αμυγδάλου στο Συκούριο

Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου και η Δημοτική Κοινότητα...

ΟΗΕ: Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αφεθεί «στα καπρίτσια» της αγοράς

Η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι κίνδυνοι...

Για άλλη μια φορά η ξεκομμένη από τη ζώσα κοινωνία, προϊσταμένη της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων, Κερασία Γεωργίου, με τρόπο προκλητικό παρεμβαίνει και ζητεί, αυτή τη φορά,  τη διακοπή των εργασιών στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς, εργασιών που αφορούν πρώτα και πάνω απ’ όλα την προστασία της σωματικής ακεραιότητας και υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών της Αγριάς, που σήμερα, με την παρούσα κατάσταση, είναι σε άμεσο κίνδυνο.

Η παρέμβασή της αυτή είναι ακόμα πιο προκλητική, δείχνοντας την αδιαφορία της για τις ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας, τη στιγμή που και ο ΟΣΕ, τα συμφέροντα του οποίου υποτίθεται ότι υπερασπίζεται, δια του προέδρου του και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Τερεζάκη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και ανταλλαγή εγγράφων με τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, εκφράζει την σύμφωνη γνώμη του στην εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης από το Δήμο και αναλαμβάνει την τοποθέτηση των γραμμών.

Με δεδομένη την συγκατάθεση και των δύο πλευρών, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας, είναι προφανές ότι καμιά Γεωργίου δεν μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο των εργασιών, που θα συνεχιστούν.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς δεν αφορούν τη σιδηροδρομική γραμμή του τρένου του Πηλίου, αλλά την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Τα έργα αποκατάστασης κρίνονται ως κατεπείγοντα και αναγκαία καθώς, πέραν των άλλων, αποσκοπούν στην ασφαλή και απρόσκοπτη κίνηση των πεζών, που με τις σημερινές συνθήκες βρίσκονται υπό συνεχή κίνδυνο ατυχημάτων.

Για το λόγο αυτό, μετά από προφορική επικοινωνία, αλλά και ανταλλαγή εγγράφων με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, κ., Τερεζάκη, συμφωνήθηκε οι εργασίες αποκατάστασης να συνεχιστούν και εν συνεχεία να προχωρήσει ο ΟΣΕ στην τοποθέτηση των γραμμών.

Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται πρώτα και πάνω απ’ όλα για έργο που προστατεύει τη σωματική ακεραιότητα και υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών της Αγριάς, που σήμερα, με την παρούσα κατάσταση, είναι σε άμεσο κίνδυνο.

Ο Δήμαρχος Βόλου

Αχιλλέας Μπέος

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ