22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκονθάλεθ: «Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ίσραελ Γκονθάλεθ, ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα (29/12, 19:00), στο Βερολίνο.

Ο προπονητής των Γερμανών τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα, ενώ με τη σειρά του ο Γιοχάνες Τίμαν ανέφερε ότι οι Πειραιώτες είναι ομάδα επιπέδου Final Four. Επίσης, αμφότεροι στάθηκαν και στην επίσκεψη του Λουκ Σίκμα.

«Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα, κινούνται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα και τα κάνουν όλα αυτά με πολλή ενέργεια. Επίσης, θα συναντήσουμε ξανά τον Λουκ Σίκμα για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του. Άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα και γι’ αυτό το ματς είναι ξεχωριστό για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Ισραέλ Γκονθάλεθ.

Από την πλευρά του, ο Γιοχάνες Τίμαν ανέφερε: «Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Λουκ! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο. Κάναμε καλά ματς πριν τα Χριστούγεννα και θα ήταν εξαιρετικό να επιβραβευτούμε στο τέλος του χρόνου. Αλλά, ο Ολυμπιακός είναι ένας σκληρός αντίπαλος, ο οποίος έχει πάντα ως στόχο την πρόκριση στο Final Four».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ