18.4 C
Volos
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Η 92χρονη Ρίτα Μορένο θέλει να συνεργαστεί με τη «μούσα» του Λάνθιμου, Έμα Στόουν

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction σε ηλικία 31 ετών

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του boyband One Direction, πέθανε μετά...

Καύσιμα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε στον εισαγγελέα τα αποτελέσματα ελέγχων σε πρατήρια

Σε αλλαγές και μετακινήσεις στελεχιακού κσι υπαλληλικού προσωπικού της...

Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ»

Αλλαγή ηγεσίας στη Φάρμα το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024)....

Ιράν: Στο Κάιρο ο ΥΠΕΞ της Τεχεράνης – Πρώτη επίσκεψη μετά το 2013

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, έφτασε απόψε...

Ολυμπία Κρασαγάκη: «Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου όταν έχεις την εικόνα του θανάτου»

«Ακούγεται σκληρό αλλά, ναι, εκείνη τη στιγμή που κοιτάζεσαι,...

Η Ρίτα Μορένο στα 92 της χρόνια δεν τα παρατάει. Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια θέλει να συνεργαστεί με την Έμα Στόουν, τη «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου.

Παρότι θα γίνει 93 ετών τον Δεκέμβριο, η Ρίτα Μορένο σκέφτεται να επιστρέψει στη σκηνή και μάλιστα με την «εκλεκτή» του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν.

«Δεν μου λείπει συνέχεια, αλλά μερικές φορές μου λείπει», ανέφερε η γεννημένη στο Πουέρτο Ρίκο Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Variety.

«Ακούω μουσική μέσω της Alexa όλη την ώρα γιατί αγαπώ τη μουσική και μου αρέσει η τζαζ. Μια στο τόσο αρχίζω να τραγουδάω μαζί και να ερμηνεύω το τραγούδι και να λέω στον εαυτό μου: “Νομίζω ότι σου λείπει αυτό”. Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να το ξανακάνω. Δηλαδή, το τραγούδι, μπορείς να το κάνεις. Δεν μπορείς να κάνεις χορό. Τα γόνατά μου απλώς φωνάζουν για βοήθεια», τόνισε.

«Αγαπάω την ερμηνεία», συμπλήρωσε η Ρίτα Μορένο, η οποία έχει βραβευθεί με Emmy, Grammy, Oscar και Tony.

Η Μορένο σε λίγες μέρες θα τιμηθεί το Βραβείο Ινδάλματος στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της τελετής θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους Κουέντιν Ταραντίνο και Πολ Μέσκαλ.

«Συνταξιοδότηση; Όχι ευχαριστώ»

«Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό. Συνταξιοδότηση;» απαντά στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί πότε να αποσυρθεί.

«Όσο μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να γελούν ή να τους κάνω να κλαίνε ως ερμηνεύτρια, όχι, δεν φεύγω. Αλλά όχι μόνο αυτό, μου αρέσει αυτό που κάνω. Και αγαπώ τους ηθοποιούς. Λατρεύω τους καλλιτέχνες. Όταν συναντώ κάποιον που θαυμάζω, έχω αυτό το ηλίθιο βλέμμα στο πρόσωπό μου του θαυμασμού. Είναι γνήσιο», ανέφερε.

«Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Η κόρη μου Φερνάντα Λουίζα Γκόρντον και εγώ πήγαμε στο πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair πέρυσι. Περπατούσαμε και βλέπω τον Λένι Κράβιτζ και είπα στη Φερνάντα: “Πάμε να πούμε ένα γεια”. Αυτό που συνήθως κάνω τότε είναι να λέω: “Γεια. Θαυμάζω τη δουλειά σου. Είμαι η Ρίτα Μορένο. Τι κάνεις;”. Δεν υποθέτω ποτέ ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ποια είμαι. Γονατίζει. Και όχι μόνο, αλλά μένει εκεί και αγκαλιάζει τα γόνατά μου. Και λέει: “Δεν έχεις ιδέα”. Και συνέχισε για το πόσο θαυμάζει εμένα και τη δουλειά μου και πόσα πολλά σημαίνω για τους δικούς του. Και με κρατάει από το χέρι και το φιλάει» είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Η Ρίτα Μορένο δήλωσε ότι θέλει να συνεργαστεί με την Τζούλιαν Μουρ και την Έμα Στόουν. «Μας εκπλήσσει. Όταν μία ηθοποιός μπορεί να το κάνει αυτό, όταν μία ηθοποιός σε εκπλήσσει, αυτό είναι το καλύτερο» επισήμανε.

Σχολιάζοντας τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η Ρίτα Μορένο είπε ότι είναι εκπληκτικό το πόσα κατάφερε η Κάμαλα Χάρις σε ελάχιστο χρόνο και αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι «είναι η προσωποποίηση του κακού». Δεν πιστεύω αυτόν τον άνθρωπο και τα τσιράκια του, νομίζω ότι είναι ψυχικά άρρωστοι» υποστήριξε.

To άρθρο Η 92χρονη Ρίτα Μορένο θέλει να συνεργαστεί με τη «μούσα» του Λάνθιμου, Έμα Στόουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ