27.9 C
Volos
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Σπηλιωτόπουλος για αποκλεισμό Κασσελάκη: Μήπως τον φοβούνται; Όλα τα αποφασίζει το συνέδριο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα στη Λάρισα η ενημερωτική περιφερειακή σύσκεψη της ΔΟΕ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» ανακοινώνει τη...

«Έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό» καταγγέλλουν στον ΟΑΣΑ για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Για το περιστατικό της φραστικής επίθεσης που κατήγγειλε ότι...

Ντάνιελ Νούρκα: Το Survivor ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία

«Στο Survivor μου έλειψε το freddo espresso», είπε ο...

Συγκλονίζει η Alpine με το υδρογονοκίνητο Alpenglow HY6

Η Alpine, εταιρεία του ομίλου Renault, επέλεξε το Σαλόνι...

«Δεν έχει ζήσει καμία δημοκρατική χώρα κάτι σαν τον αποκλεισμό Κασσελάκη» είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πώς είναι δυνατόν το 2024 σε μια δημοκρατική χώρα, ξαφνικά ένας πρώην πρόεδρος να αποκλείεται από τη συμμετοχή σε μια εσωκομματική διαδικασία; Αν δεν τα πήγε καλά ο κ. Κασσελάκης θα τον καταψηφίσουν, τι σχέση έχει αυτό με τον αποκλεισμό κάθε υποψηφιότητας» διερωτήθηκε ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον Σκάι.

«Μήπως τον φοβούνται;»

«Εάν δεν επιτρέπεις στον κόσμο είτε την επιδοκιμασία είτε την αποδοκιμασία (ενός υποψηφίου), μήπως τον φοβάσαι;…  Είναι δυνατόν όταν φοβάσαι κάποιον μήπως επανεκλεγεί, να αποκλείεις την υποψηφιότητά του;» πρόσθεσε και  αφού θύμισε ότι «72.000 ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη», συνέχισε:

«Ποιοι είναι αυτοί που θα υποκαταστήσουν τους χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη; Δεν υπάρχουν κάποιοι που έχουν εκ των προτέρων το δικαίωμα έκφρασης της βούλησης της πλειοψηφίας των μελών ενός κόμματος» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

 «Όλα τα αποφασίζει το συνέδριο»

Ο ίδιος παρατήρησε, ότι «όλη αυτή η αντίδραση προήλθε από μια σκληρή κομματική γραφειοκρατία που δεν του επιτρέπει να αλλάξει το κόμμα…».

Ερωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο διάσπασης είπε: «Δεν ξέρω αν πάμε σε καταστάσεις συγκρουσιακές που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Σίγουρα υπάρχει ψυχικό ρήγμα… Αν αυτό επουλωθεί εξαρτάται από το αν θα αφεθούν ελεύθερες οι υποψηφιότητες» είπε με νόημα.

«Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη δημοκρατικά και έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει επανεβεβαίωση της εντολής στο πρόσωπό του» πρόσθεσε και συνέχισε: «Όλα αυτά τα αποφασίζει το συνέδριο και στο τέλος της ημέρας οι πολίτες».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ