20.7 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Συνεχίζεται το μασάζ στους γαλάζιους βουλευτές- Γκρίνιες σε Θεοδωρικάκο για ακρίβεια

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτιά στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστή η Χαριλάου Τρικούπη

Φωτιά ξέσπασε μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης...

Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά ανηλίκων – Πώς θα λειτουργεί

Έτοιμη είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, η...

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν λέω σε τίποτα πια το “ποτέ”»

Για το διαζύγιο της από τον Γιάννη Αϊβάζη, για...

Το μασάζ στους βουλευτές της ΝΔ που το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τις κοινοβουλευτικές τους παρεμβάσεις, συνεχίζει η κυβέρνηση.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη από τους Νίκη Κεραμέως και Άδωνη Γεωργιάδη, πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος στην αίθουσα της Γερουσίας, ενημερώνει τους βουλευτές για θέματα αρμοδιότητάς του. Το ενδιαφέρον, τουλάχιστον στην έναρξη της συζήτησης ήταν περιορισμένο καθώς στην αίθουσα δεν βρίσκοταν περισσότεροι από 40 βουλευτές.

Το κλίμα άλλωστε στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εδώ και καιρό δεν είναι το καλύτερο δυνατό, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την εξέλιξη της χθεσινής συζήτησης στην Ολομέλεια μεταξύ του Γιώργου Βλάχου και του Κωστή Χατζηδάκη με τον πρώτο, να καλεί τον υπουργό να τολμήσει και να λάβει μέτρα ανακούφισης των κόκκινων δανειοληπτών από τις αθέμιτες πρακτικές των servicers.

Ο ίδιος ο κ. Θεοδωρικάκος πάντως σε δηλώσεις του, προσερχόμενος στην συνεδρίαση, τόνισε πως επιθυμεί να συμβουλευτεί τους βουλευτές πριν παρουσιάσει την ερχόμενη βδομάδα το σχέδιο για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. «Η προσπάθεια για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος είναι προτεραιότητα για όλη τη κυβέρνηση όχι μόνο το υπουργείο Ανάπτυξης», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δηλώσεις έκανε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος χαρακτήρισε γόνιμες τις συζητήσεις με τους υπουργούς, ειδικά όπως είπε για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η ακρίβεια.

Αποδέκτης αρκετών παραπόνων για τη λειτουργία της αγοράς και την αλματώδη αύξηση των τιμών, έγινε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη κλειστή ενημέρωση που παρείχε σε βουλευτές της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, γκρίνιες ακούστηκαν από τους Γιώργο Βλάχο, Γιάννη Παππά, Θανάση Καββαδά και Βασίλη Υψηλάντη.

Ο κ. Βλάχος που το απόγευμα της Δευτέρας ξεσπάθωσε κατά του Κωστή Χατζηδάκη, μίλησε για πλαφόν κέρδους συνοδευτικά με σαρωτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της αγοράς. Προειδοποίησε μάλιστα πως αν δεν γίνει αυτό, κάθε προσπάθεια θα μοιάζει με «τρύπα στο νερό». Ο κ. Θεοδωρικάκος φέρεται να ζήτησε από τον βουλευτή να οργανώσουν συνάντηση στο υπουργείο για ανταλλαγή προτάσεων. «Τα έχω πει στον πρωθυπουργό. Εμείς θα τα πούμε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, του απάντησε με νόημα ο βουλευτής



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ