24 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχασα 38 κιλά, δεν μπορούσα να μιλήσω και να συγχρονίσω τα δύο μου χέρια»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρκία: Θα επιβάλει φόρο στις πιστωτικές καρτές

Η Τουρκία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει φόρο στις...

Χανιά: Στο νοσοκομείο 40 άτομα από διάφορες περιοχές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Πολλά και σοβαρά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στα Χανιά το...

Σωκράτης Φάμελλος: Προτεραιότητα η αξιοπρεπής και καθολική πρόσβαση στο αγαθό της Υγείας

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» επισκέφθηκε την Τρίτη...

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε στο youtube ένα νέο βίντεο και φαίνεται να πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Περιγράφει τα όσα έχει βιώσει τους τελευταίους μήνες. Μια εμπειρία που χαρακτηρίζει τρομακτική.

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει την αποθεραπεία και δείχνει ακόμα καλύτερα, σε νέο βίντεο που ανέβασε. Μιλάει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του και κάνει γνωστό πως έχει χάσει 38 ολόκληρα κιλά. Τα δύσκολα φαίνεται πως έχουν περάσει. Ο ίδιος αποφάσισε να αλλάξει συνολικά τρόπο ζωής και επιχειρεί να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Να αφυπνίζει όσους αδιαφορούν για την υγεία τους – όπως έκανε και εκείνος κατά δήλωσή του – και να διαγράψουν ορισμένες από τις συνήθειές τους.

Με νέο βίντεο στο κανάλι του στο youtube ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του. Φανερά αδυνατισμένος, ο γνωστός καλλιτέχνης έχασε σχεδόν 40 κιλά, ενώ προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

«Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται» ακούγεται να λέει. «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, Δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε».

«Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί», συνεχίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία».

Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», επισημαίνει ο Δημήτρης Σταρόβας στο νέο του βίντεο στο youtube.

To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Έχασα 38 κιλά, δεν μπορούσα να μιλήσω και να συγχρονίσω τα δύο μου χέρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ