27.9 C
Volos
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) έδωσε η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), η οποία τιμήθηκε χθες, Κυριακή (13.10.24) για το σύνολο της καριέρας της με το κορυφαίο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons. 

Μετά τη βράβευση και κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης με το κοινό, η Ντέμι Μουρ ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της, Μπρους Γουίλις, παραμένει σταθερή. 

Σημειώνεται πως ο Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, γνωστή ως FTD, με την οικογένειά του να κάνει γνωστή την ασθένειά του τον Φεβρουάριο του 2023.

«Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι. Αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα, είναι σταθερός», ανέφερε.

«Αυτό που ενθαρρύνω πάντα ότι πρέπει να κάνει κανείς, είναι να συναντάμε τον ασθενή στο σημείο που βρίσκεται. Όταν κρατάς αυτό που ήταν στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση. Αλλά όταν κατανοείς το πού βρίσκεται τώρα, νομίζω ότι είναι πιο γλυκό», πρόσθεσε για τον πρωταγωνιστή του «Die Hard». Και αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον Μπρους Γουίλις πριν από δύο ημέρες μαζί με την εγγονή της.

«Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα», κατέληξε η ίδια.

Η Μουρ ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό από το 1987 έως το 2000, έχοντας αποκτήσει τρεις κόρες, σύμφωνα με το People.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ