19 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Λιάνης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου καθόρισε το τέλος του» – Η άγνωστη στιχομυθία στην Εκάλη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντόνιο Γκουτέρες: Επιθέσεις κατά ειρηνευτικών δυνάμεων μπορεί να συνιστούν «έγκλημα πολέμου»

Οποιεσδήποτε επιθέσεις εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων «μπορεί να συνιστούν έγκλημα...

Πολάκης για νίκη Ανδρουλάκη: Στο αρχείο τα σχέδια ανακατατάξεων στην Κεντροαριστερά

«Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, παρά...

ΗΠΑ: Συνελήφθη ένοπλος κοντά σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Καλιφόρνια

Συνελήφθη ένας ένοπλος άνδρας που βρέθηκε κοντά σε συγκέντρωση...

Ο Γιώργος Λιάνης συγκινήθηκε από ένα βίντεο για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Θυμήθηκε μια άγνωστη σε πολλούς ιστορία, με τον Ανδρέα Παπανδρέου, λίγο πριν τον θάνατό του.

Γιώργος Λιάνης και Ανδρέας Παπανδρέου, είχαν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση, στα τελευταία χρόνια της ζωής του πολιτικού ηγέτη. Με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη, ένα βίντεο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ύστερα από το οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια για τις τελευταίες στιγμές του πολιτικού.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος για τον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Λιάνης παραδέχθηκε πως «εντάξει, συγκινήθηκα. Υπέροχο το βίντεο αλλά εδώ απαντά στο ερώτημα σου, αν μπορούσε να νικήσει την δεξιά. Η τελευταία νίκη έγινε όταν ο Παπανδρέου είχε κάνει την εγχείρηση και είχε πέντε by pass και νέα βαλβίδα.

Του έλεγε ο Γιακούμπ, το θυμάμαι σαν τώρα, ότι δεν πρέπει να βγαίνει στα πλήθη. Είχαμε πάει όμως στην Κρήτη και βγήκε στα Μάλια όπου τον αγκάλιαζαν και το βράδυ τα χέρια του ήταν πρησμένα. Ήταν αγωνιστής μεγάλος ο Ανδρέας Παπανδρέου».

«Θα πω και κάτι τελευταίο που ίσως δεν το ξέρει ο κόσμος. Το τέλος του το καθόρισε ο ίδιος. Ένα βράδυ στην Εκάλη, μας είπε στον Κάρολο Παπούλια, σε μένα και στον Κατσιφάρα που ήμασταν εκεί και τρώγαμε το εξής: «Ξέρετε πως πεθαίνει το στρείδι;».

Δεν ξέραμε, δεν μας απάντησε και τη νύχτα που φύγαμε μας απάντησε στην πόρτα: «Το στρείδι κλείνεται στον εαυτό του».

Ο Ανδρέας Παπανδρέου αναχώρησε όταν κατάλαβε ότι πια δεν μπορεί να είναι ο αγωνιστής. Δεν ήθελε ποτέ να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, που θα είναι ξανά πρωθυπουργός και δεν μπορεί να πάει στο συνέδριο. Κλείστηκε στον εαυτό του και έτσι έφυγε» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιάνης στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής της Αναστασίας Γιάμαλη στο Μεγάλο Κανάλι.

To άρθρο Γιώργος Λιάνης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου καθόρισε το τέλος του» – Η άγνωστη στιχομυθία στην Εκάλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ