21.8 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης παντρεύονται, η Αρετή ετοιμάζεται να τους χαλάσει τον γάμο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρκία: Διαδηλώσεις σε Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα για τις 300 γυναικοκτονίες του 2024

Υπό τον κλοιό ισχυρής αστυνομικής δύναμης πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη...

Ιταλία: «Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς και πιέσεις» δήλωσε η πρωθυπουργός Μελόνι

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι σε αποψινή της συνέντευξη...

Κιμ Γιο Γιονγκ: Απειλεί τη Σεούλ με «τρομερή καταστροφή»

Η ισχυρή αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν,...

Εμανουέλ Μακρόν: Καλεί τη Χεζμπολάχ να «σταματήσει αμέσως» τα πλήγματα κατά του Ισραήλ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε σήμερα τη Χεζμπολάχ...

Η μεγάλη στιγμή που περιμένουν, από την πρώτη σεζόν, οι φανατικοί τηλεθεατές της «Γης της ελιάς» έφτασε. Ο Στάθης και η Ιουλία παντρεύονται.

Ακόμα, ο Χρήστος εκδηλώνει με έντονο τρόπο τη ζήλια του απέναντι στην Αριάδνη κι έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Στάθη, ενώ ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Νόρα.

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στο MEGA.

Επεισόδιο 17 (Κυριακή 13 Οκτωβρίου)

Ο Παρασκευάς συζητάει με τον Λυκούργο για τους προβληματισμούς του σχετικά με τη Νόρα. Ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και η Χάιδω με τη Βασιλική οργανώνουν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του.

Η Θεοδώρα ενημερώνει την Άννα για την βραδινή έξοδο του Αποστόλη με την Παυλίνα, ενώ εκείνος επιμένει πως το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό. Η Ειρήνη ανακοινώνει στην Αφροδίτη πως εκείνη κι ο Παρασκευάς θα πάνε μαζί τους στην Κυανή Ακτή.

Η μεγάλη μέρα για τον Στάθη και την Ιουλία φτάνει, και οι δυο τους αναπολούν τις καλές και τις κακές στιγμές στη σχέση τους. Η Αρετή, από την άλλη, ετοιμάζεται να τους χαλάσει τον γάμο, όμως η Κούλα έχει λάβει τα μέτρα της. Η Ιουλία και ο Στάθης παντρεύονται σε μία πολύ συγκινητική τελετή.

Επεισόδιο 18 (Δευτέρα 14 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη νιώθει περίεργα που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου και συνειδητοποιεί πως οι υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη είχαν βάση. Η Αρετή μαλώνει άσχημα με την Κούλα γιατί της χάλασε τα σχέδια και τη διώχνει από το σπίτι αλλά και από τη δουλειά.

Έτσι, η Κούλα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη. Ο Παρασκευάς εξομολογείται στη Χάιδω πως ο έρωτάς του για την Ειρήνη έχει αρχίσει να σβήνει κι εκείνη τον συμβουλεύει να χωρίσει.

Η Θεοδώρα ενημερώνει την Αναστασία πως ο Αποστόλης βγήκε για φαγητό με την Παυλίνα και την προειδοποιεί να πάρει τα μέτρα της. Ο Στάθης και η Ιουλία συζητούν το ενδεχόμενο εκείνη να εργαστεί στην καινούργια επιχείρηση της οικογένειας στην Αθήνα.

Επεισόδιο 19 (Τρίτη 15 Οκτωβρίου)

Η Αναστασία κάνει σκηνή στην Άννα, επειδή της έκρυψε την αλήθεια για τον Αποστόλη και την Παυλίνα. Αμέσως μετά, πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και ζητάει τα ρέστα από τον Αποστόλη.

Ο Μιχάλης και η Αφροδίτη περνούν λίγο χρόνο μαζί στο καφενείο και η χημεία μεταξύ τους είναι απροσδόκητα καλή. Ο Λυκούργος κάνει νύξη στον Ισίδωρο για το διαζύγιό του με την Αμαλία και καταλαβαίνει ότι ίσως έχει αρχίσει να αναθεωρεί για κάποια πράγματα.

Ο Κουράκος ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος καραδοκεί έξω από το σπίτι τους και του ζητάει το υλικό από τις κάμερες. Στο Δημαρχείο διεξάγεται ψηφοφορία και εκλέγεται Δήμαρχος η Χάιδω. Η Αναστασία δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που έγινε και δίνει τη βέρα πίσω στον Αποστόλη διαλύοντας τον αρραβώνα τους. Η Αφροδίτη εξομολογείται στον Χρήστο ότι της αρέσει κάποιος άλλος. Η Αγγελική γίνεται υπερβολικά εκδηλωτική με την Αντιγόνη και η Μαρίνα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Επεισόδιο 20 (Τετάρτη 16 Οκτωβρίου)

Η Χάιδω μαθαίνει τις αισχρές συκοφαντίες του Δημοσθένη κι έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του, ενώ η Ασπασία παίρνει το μέρος της. Οι κόντρες ανάμεσα στη Φιλιώ και τη Νάνσυ συνεχίζονται, και ο Τζον αυτή τη φορά ανακαλύπτει ποια από τις δύο προκαλεί τις εντάσεις.

Η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με χυδαίο και προκλητικό τρόπο στον Κωνσταντίνο και μένει άναυδη. Αργότερα, ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν που έχει με τον Δημοσθένη.

Μετά από προτροπή του Μάνου, η Αθηνά με τη Μαρία πηγαίνουν στο σπίτι του Ισίδωρου για να τα βρουν. Παρά τον χαμό που έχει γίνει, ο Αποστόλης κανονίζει πάλι κρυφό ραντεβουδάκι με την Παυλίνα.

Ο Στάθης επίτίθεται στον Χρήστο τη στιγμή που τον πετυχαίνει να τραβάει την Αριάδνη για να της μιλήσει με το ζόρι.

Επεισόδιο 21 (Πέμπτη 17 Οκτωβρίου)

O Στάθης ξεκαθαρίζει στον Χρήστο ότι αν απλώσει ξανά χέρι πάνω στην Αριάδνη, θα τον σκοτώσει. Στο μεταξύ, η Ισμήνη προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που έμαθε για τον Δημοσθένη, ενώ ο Κωνσταντίνος την παρακαλάει να το κρατήσει μυστικό, γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσει η ζωή τους.

Ο Τζον μιλάει αυστηρά στην κόρη του για τον τρόπο που φέρεται στη Φιλιώ, η Νάνσυ όμως έχει κάτι να του προσάψει που δεν το είχε φανταστεί. Ο Αποστόλης βγαίνει ραντεβού με την Παυλίνα, στα κρυφά, κι εκείνη του κάνει μια αποκάλυψη που τον αφήνει άφωνο. Η Αρετή ρίχνει τον εγωισμό της και, με μια ψεύτικη δικαιολογία, ζητάει από την Κούλα να μετακομίσει και πάλι στο σπίτι της.

Ο Μάνος παίρνει τηλέφωνο τη Μαρίνα τη στιγμή που είναι μαζί με τον Μιχάλη και γίνεται έξω φρενών. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Αριάδνης εμφανίζεται και την τρομοκρατεί.

Ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στη Χάιδω ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν κάτι από τον γυναικολόγο σχετικά με την εγκυμοσύνη που αλλάζει τα πάντα.

Επεισόδιο 22 (Παρασκευή 18 Οκτωβρίου)

Ο Ισίδωρος τα λέει έξω από τα δόντια στον Μάνο και τον προειδοποιεί ότι η στάση του απέναντι στη Μαρίνα και η ζήλια του θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η Μαρίνα δεν δέχεται πια ούτε τη συγγνώμη του Μάνου.

Η Κούλα, πανευτυχής, γυρίζει πίσω στο σπίτι της Αρετής η οποία υποκρίνεται ότι έχει πάθει λουμπάγκο. Ο Πότης και η Άννα χαίρονται πολύ που θα αποκτήσουν δίδυμα, αλλά οι διαφωνίες μεταξύ τους πάλι δεν λείπουν.

Η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να «ψαρέψει» την Αντιγόνη για να σιγουρευτεί αν έχει σκοπό να διεκδικήσει τη μικρή Αγγελική. Ο παπάς κάνει προσπάθειες να φτιάξει τις σχέσεις της Αρετής με τη Βασιλική, χωρίς να ξέρει πόσο βαθύ είναι αυτό που χωρίζει μάνα και κόρη.

Ο Ισίδωρος και η Αντιγόνη έρχονται πάλι σε σφοδρή σύγκρουση για το θέμα του παιδιού. Η Αριάδνη αποκαλύπτει στη Βασιλική τη σχέση της με τον Κουράκο, ενώ η Ειρήνη λέει στην Ξένια ότι θα της δώσει το μωρό. Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Νόρα τη στιγμή που αρπάζει ένα παιδάκι.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Και οι:
Θανάσης Βισκαδουράκης
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

To άρθρο Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης παντρεύονται, η Αρετή ετοιμάζεται να τους χαλάσει τον γάμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ