21.8 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στις σορούς των ηλικιωμένων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη, μετά και την εξέτασή τους από ιατροδικαστή.

Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ανήκουν σε ζευγάρι Βρετανών, έναν άντρα 74 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.

Ο 74χρονος εντοπίστηκε με ένα σάκο στο ύψος του στήθος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διέμεναν στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και νοίκιαζαν τη συγκεκριμένη μονοκατοικία τα τελευταία εννέα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε καιρό να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Έτσι, πήγε από εκεί για να τους αναζητήσει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του απάντησε κανείς. Ειδοποίησε την αστυνομία και κλειδαρά για να ανοίξει την είσοδο.

Οι σοροί εντοπίστηκαν σε διαφορετικά δωμάτια

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο σορούς σε διαφορετικά δωμάτια στο υπόγειο. Μάλιστα, ο 74χρονος εντοπίστηκε με ένα σάκο στο ύψος του στήθους, ενώ η πόρτα φέρεται να ήταν κλειστή και να είχε τοποθετηθεί κουβέρτα, μάλλον για να μην αναδύεται η δυσοσμία.

Ο άντρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ η γυναίκα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, στο σπίτι βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου, οπότε αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ