21.8 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το τελευταίο σποτ Ανδρουλάκη πριν ανοίξουν οι κάλπες – «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το τελευταίο προεκλογικό του σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου και καθοριστικού γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Λίγες ώρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες. Αύριο λοιπόν ολοκληρώνουμε μία υποδειγματική πολιτική διαδικασία. Και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συνυποψήφιοί μου», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως διαμηνύει, «τα καλύτερα πλέον είναι μπροστά μας», ενώ τονίζει πως «η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς και έχει μεγάλες προσδοκίες».

«Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω αυτή τη δυναμική, ενωτικά, δυναμικά και με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο που θα δίνει ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ευκαιριακές κινήσεις, αλλά με αξιοπιστία, σκληρή δουλειά και σοβαρές κουβέντες. Μια ισχυρή αντιπολίτευση με καθημερινή δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία αλλά και μέσα στη Βουλή», προσθέτει.

Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος για την ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Αύριο ανανεώνουμε την σχέση εμπιστοσύνης μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Στο Ίλιον θα ψηφίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 10:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στο Ίλιον (αίθουσα Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλειος Κουκουβίνος», Κάλχου 48-50).



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ