31.2 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Συγκατοικούν σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, με το αγαπημένο ζευγάρι σύμφωνα με δημοσίευμα να παίρνει την απόφαση να συγκατοικήσει. 

Ο ∆ηµήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαµπροπούλου βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό μαζί, με το ζευγάρι του «Σασμού» να είναι ζευγάρι και στην ζωή, σε μια πολύ όμορφη σχέση.

Οι δυο ηθοποιοί μάλιστα θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο «Secret» το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί σε σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Μια είδηση που επιβεβαιώνει ότι τόσο ο Δημήτρης Λάλος, όσο και η Μαριλίτα Λαµπροπούλου διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο μεταξύ τους. Μάλιστα πρόσφατα αμφότεροι έδωσαν έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας στη σκηνή του Ηρωδείου, για την παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου».

«Ήταν µια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία. Η συνεργασία µου µε τον ∆ηµήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόμα µία φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι µε έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριλίτα Λαµπροπούλου µετά το τέλος της παράστασης στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».

Ο ∆ηµήτρης Λάλος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι µε ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι µόνο. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις µε έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά. Το θέατρο είναι γεμάτο και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Το άγχος είναι πάντα δημιουργικό για έναν ηθοποιό».

 

To άρθρο Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Συγκατοικούν σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ