26.8 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλος: Αυτά που συμβαίνουν έχουν απογοητεύσει

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρήτη: Τραγωδία στο Ρέθυμνο – Νεκρή εντόπισε ο άντρας της σε ξενοδοχείο Γερμανίδα τουρίστρια

Την τελευταία της πνοή στην Κρήτη άφησε μια τουρίστρια από τη Γερμανία,...

Μίμης Πλέσσας: Η συγκινητική επιστολή προς τον Φιλοποίμενα Φίνο το 1965

Τη σημερινή ημέρα ο Μίμης Πλέσσας θα συμπλήρωνε τα...

Παρέμβαση Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής

Παρέμβαση εν όψει του αυριανού δευτέρου εκλογικού γύρου του...

«Αυτά που συμβαίνουν έχουν απογοητεύσει», δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα μετά την νέα αλλαγή πλεύσης του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά στο θέμα του εξώδικου για το πόθεν έσχες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα δεν εξαρτάται από κανέναν μας»

«Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Υπήρξε εξώδικο, υπάρχουν κατηγορίες προς την ΚΟ, τα συλλογικά όργανα του κόμματος, για εκτροπή, κουκούλες. Όλα αυτά σε ένα μήνα. Υπήρξε αναφορά πως είναι νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την πρόταση μομφής ο Κασσελάκης είναι πρώην πρόεδρος. Οφείλει κάποιος να σέβεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Έχει εκπέσει. Όλα αυτά θα συζητηθούν σήμερα (σ.σ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής», ανέφερε στον Σκάι.

«Να σεβόμαστε το καταστατικό»

«Μας μιλάει (ο Κασσελάκης) για εκτροπές και κουκούλες. Έστειλε εξώδικο και το πήρε πίσω. Ήταν ισομερής η αντιμετώπιση στο θέμα του πόθεν έσχες. Την Τρίτη το μεσημέρι θα γινόντουσαν όλα γνωστά. Ήταν απαράδεκτη η διαρροή του πόθεν έσχες. Ο Κασσελάκης όμως αρνούνταν να το δώσει. Δεν ξέρω ποιος δεν θέλει τη διαφάνεια στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε για το θέμα του πόθεν έσχες.

«Εμείς ζητούσαμε εκλογές από τη βάση, όπως στο ΠΑΣΟΚ. Δεν ήθελε εκλογές, ήθελε πρόταση μομφής. Πέρασε η πρόταση μομφής και δεν του άρεσε και έλεγε για κουκούλες. Έλεγε δεν διαφωνεί με μυστική ψηφοφορία και μετά έλεγε για κουκουλοφόρους. Μετά δεν ήθελε να πάμε στη βάση. Είναι φανερό πως ο Κασσελάκης έχει ανασφάλεια και φόβο για την βάση. Όταν ένας πρώην πρόεδρος στέλνει εξώδικα και λέει είμαι ακόμα ο πρόεδρος, κάτι δείχνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα δεν εξαρτάται από κανέναν μας. Οφείλουμε να σεβόμαστε το καταστατικό», σχολίασε στη συνέχεια.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ