23 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Survivor: Σοκ στη δοκιμασία αποχώρησης – Ήθελε να σκάψει άλλων τον λάκκο και έπεσε η ίδια μέσα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γάζα: Παλαιστίνιοι αποκάλυψαν ισραηλινές ειδικές δυνάμεις μεταμφιεσμένες σε Πολιτική Προστασία στη Ράφα

Ισραηλινές ειδικές δυνάμεις μεταμφιεσμένες σε μέλη της Παλαιστινιακής Πολιτικής...

Κρυπτονομίσματα: Αγνοείται ο 64χρονος που «έχτισε» την crypto-πυραμίδα των 150 εκατ.

Ένας Γερμανός υπήκοος που βρισκόταν υπό κατ′ οίκον κράτηση...

ΗΠΑ: 14 χρόνια κάθειρξη σε αμερικανό στρατιώτη για απόπειρα συνεργασίας με το Ισλαμικό Κράτος

Ενας 24χρονος αμερικανός στρατιώτης (φωτογραφία, επάνω) ο οποίος ομολόγησε...

Έστησε παγίδα στον εαυτό της και αποχώρησε από το Survivor. Το επεισόδιο της νύχτας της Παρασκευής (11.10.2024) ήταν το τελευταίο για μία παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο νέο επεισόδιο του Survivor έπρεπε να παλέψουν προκειμένου να μην αφήσουν σε αυτό το χρονικό σημείο το ριάλιτι επιβίωσης και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Στο συμβούλιο συναντήθηκαν για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Παρασκευής, όλοι οι παίκτες της πράσινης και της κίτρινης ομάδας.

Όλοι είχαν σαν μοναδικό σκοπό, άλλωστε, να μάθουν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η κάλπη της πράσινης ομάδας έδειξε τον δρόμο της μονομαχίας στην Ekaterina και στον Μιχάλη, ενώ ο Τζον έδωσε σαν τρίτη υποψήφια την Αγγελική.

Έτσι, λοιπόν, η Ekaterina, ο Μιχάλης και η Αγγελική θα έπρεπε να δώσουν την ύστατη αυτή μάχη, να υπερβούν εαυτούς, για να παραμείνουν για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα στο Survivor.

Για έναν όμως, στο τέλος της αναμέτρησης, η επόμενη πτήση για Ελλάδα θα είχε μία θέση κλεισμένη στο όνομά του.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή.

Η βαριά ήττα της πράσινης ομάδας με σκορ 5 – 1 έναντι της κίτρινης ομάδας οδήγησε τους Αετούς στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση, γνωρίζοντας ότι σίγουρα ένα μέλος της ομάδας τους θα βρεθεί εκτός Survivor.

 

Από την κάλπη πρώτη υποψήφια βγήκε η Εκατερίνα με έξι ψήφους ενώ ο Μιχάλης, με μόνο τρεις ψήφους, ήταν το δεύτερο πρόσωπο των «Αετών» που τέθηκε ως υποψήφιος.

 

Και οι δύο παίκτες δήλωσαν ότι ανέμεναν τις υποψηφιότητές τους, με τη μεγάλη ανατροπή να έρχεται, όμως, από τον αρχηγό της ομάδας.

 

Ο Τζον, εκτός από εκλεγμένος αρχηγός, ήταν και το άτομο που κέρδισε την ατομική ασυλία της εβδομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι θα έπρεπε να καταδείξει έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτριά του, ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως ανέφερε στον Γιώργο Λιανό, υπήρξε ένα μέλος των Πράσινων, το οποίο τού ζήτησε να πει το όνομά του, με τον ίδιο να υποδεικνύει την Αγγελική.

Η διαγωνιζόμενη είπε με τη σειρά της ότι είχε προβλέψει το αποτέλεσμα της κάλπης και για αυτό είχε ζητήσει να μπει υποψήφια, θέτοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο να αποχωρήσει.

 

Ωστόσο, αυτό στο οποίο εστίασε, είναι πως αν καταφέρει να διώξει έναν από τους δύο αντιπάλους της, την Εκατερίνα ή τον Μιχάλη, η ομάδα θα δυναμώσει…

 

Δυστυχώς όμως, αν και ή ίδια ζήτησε από τον Τζον να τη βγάλει στον τάκο για να «διώξει» αντιπάλους, η Αγγελική ήταν η πρώτη που «λύγισε» σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα να αφήσει το Survivor οριστικά το βράδυ της Παρασκευής.

 

«Αγγελική, δεν πρόλαβα να πω ότι σε αυτή τη δοκιμασία το μυστικό δεν είναι η δύναμη αλλά η τεχνική. Μπορεί με ένα μικρό λαθάκι, αφήνοντας λιγάκι τη δύναμη από τα χέρια σου, να χαθεί η ισορροπία. Έφτασες σε αυτή τη μάχη της επιβίωσης, ζητώντας από τον αρχηγό να σε φέρει εδώ προκειμένου να διώξεις κάποιον από τους δυο συμπαίκτες τους, αλλά τελικά εσύ αποχωρείς από το Survivor», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός για να πέσει η «αυλαία» στο ριάλιτι για την Αγγελική.

 

Μπορεί η εβδομάδα να έφυγε με εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά το βέβαιο είναι ότι οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο φετινό Survivor δεν θα έχουν τέλος.

Η συνέχεια θα παιχτεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου με νέο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο, σταθερά στις 10:15 το βράδυ.

To άρθρο Survivor: Σοκ στη δοκιμασία αποχώρησης – Ήθελε να σκάψει άλλων τον λάκκο και έπεσε η ίδια μέσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ