22.3 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Πατέρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 9χρονος γιος του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένας μπαμπάς από το Οχάιο φέρεται να προσπάθησε να μάθει στον 9χρονο γιο του πώς να οδηγεί, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Ο 36χρονος Clejuan Williams φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης ενώ προσπαθούσε να δείξει στον γιο του πώς να βγαίνει με όπισθεν από την αυλή τους στον δρόμο στην περιοχή Τολέδο.

Ο Williams είπε στο παιδί να πατήσει φρένο και μη γνωρίζοντας το παιδί ποιο πεντάλ είναι, πάτησε αντ’ αυτού το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτοξευθεί προς τα πίσω και να πέσει πάνω σε έναν στύλο απέναντι στον δρόμο, ανέφερε η αστυνομία.

Το βίντεο δείχνει τον Williams να στέκεται στην πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου με την πόρτα ανοιχτή. Στη συνέχεια πέφτει κάτω και παρασύρεται κάτω από το αυτοκίνητο μόλις αυτό επιταχύνει.

Δείτε το βίντεο:

Καλά στην υγεία του το παιδί

Μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιείται δύο παιδιά βγαίνουν από το αυτοκίνητο, το ένα από τη θέση του οδηγού και το άλλο από το πίσω μέρος και τρέχουν να βοηθήσουν τον Williams που βρίσκεται στο έδαφος.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να παραμένει άγνωστη.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη ανάθεση μηχανοκίνητου οχήματος και έκθεση παιδιών σε κίνδυνο. Ευτυχώς, κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε, δήλωσε η αστυνομία.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ